Kizza

Найбюджетніша туш від Lamel

Одразу розпочну з того, що цією тушшю я користуюсь близько місяця з невеличкими перервами і і ту консистенцію та ефект вона перейшла приблизно через півтора-два тижні користування 2-3 рази на тиждень.

Склад туші - на фото, для себе відмічу що немає запашок. Це здоровезній плюс🖤🖤🖤

Класичний пухнастий аплікатор-йоржик. Що впевнено і рівно сидить на паличці. Судячи з вигляду аплікатора на якісь вау-ефект сподіватись не варто. Але вигляд може бути оманливий. Загалом я більше люблю силіконові щіточки, але якщо попадається йоржик з хорошим продуктом - то най буде, буду залюбки користуватись❤️

Я наношу дану туш в два шари. Через об'ємний пензлик і мої криві руки - я звісно обмальовую середовище навколо вій 😅 але почекаємо пару хвилин щоб туш підсохла і легкими рухами (плоским пензлем, бо до ватної палички було лінь йти) розтушовуємо, або витираємо залишки. Те що вії стирчать сильніше на одному оці - це норма.

Доробила сьогоднішній макіяж і спочатку мої враження 💚плюси та 🙅мінуси:

💚Дешева (камон туш за 67 грн в 2023)

💚Добре розділяє вії

💚На тонких віях робить добрий завиток

💚Цей завиток тримається цілий день

💚Не пахне

💚Надає об'єму

🙅не любить з собою взаємодії

🙅Об'єм не 5хл

🙅не підійде людям з товстими та жорсткими віями

Терти очі не можна. Від слова взагалі. При терті туш починає просто "скрошуватись" і покидає наші очі. Тут тертя і невеличкий сон на цій стороні разом з тушшю, забрали чудове мерехтіння пігментів😣 Також в ній не можна плакати - бо станете пандою😅

Мені ця туш дуже сподобалась, не дивлячись на те, що з самого початку я думала, ну всьо. Вже один раз зарікалась брати дешеві туші, так і не треба знову починати. Але ні, як тільки вона трошечки підсохла і розфарбувалась - все стало просто супер 🥰🥰🥰

Я цю туш рекомендую, як супербюджетну туш, яка вас не розчарує.