Олівчик від Golden Rose ⚜️🌹
Надстійкий олівець для губ 👄
- Привіт ⚜️
Рада вітати тебе ,сідай зручніше і поїхали🌹
Ось і я дісталась до олівчиків від Golden Rose ⚜️🌹
Купувала його офлайн , так як коментарі досить суперечливі щодо відтінків , тому вирішила спочатку познайомитись , а потім вже придбати .
Обирала я дуже довго . Багато подібних між собою відтінків , один трохи рижить , інший уходить в сірий , холодний підтон , третій в коричневий, рожевий, кірпічний і тд.
Вибір щедрий , що не може не радувати ☺️
Я зупинилась на 504 .
Осінній нюд, який уходить в коричневий підтон. Ідеально підійде для корекції форми губ та для візуального збільшення губ 👄
Зовнішній вигляд 👀
Зовнішній вигляд 👀
Олівчик був у захисній прозорій слюді, що говорить про недоторканість продукту!
Сам корпус міцний , матовий . Лицева сторона розмістила на собі назву бренду і серію олівчика "Golden Rose Dream Lips Lipliner"
На зворотній стороні багатий компонентами склад , штрих-код , номер відтінка і знаки . Мені подобається ,що вся необхідна інформація буде зберігатись разом з олівчиком в косметичці .
Підсумовую :
Виглядає олівчик стильно, за рахунок матовості і білих літер. Лаконічно і явно дорожче своєї вартості 🪄
Який він ? Сам олівчик ?!?
⚜️ Легкий в роботі
⚜️Насичений! Його не треба по декілька разів нашаровувати для отримання чіткого контуру
⚜️М'якенький . Але при цьому не деформується і не кришиться
⚜️Нагадує гелеву текстуру , з легкістю ковзає по шкірі губ
⚜️Не сушить губи
⚜️Стійкий
⚜️Бюджетний
⚜️Підточующийся
⚜️ Можна використовувати , як моно продукт та в парі з помадою чи блиском
Враження 🎊
Я з тих, хто носить олівці повністю перекриваючи губи . Коли я нанесла GR , він мені здався дуже темним та насиченим , як для мене . Але вже за 30 хв тон став світлішим і більш підходящим , далі тримався саме таким освітленим. Справа у тому , що пігмент впитується в губи . Доказ тому мій свотч на руці , додаткове фото я зробила через 5 год і через 8 год ( за цей час я двічі мила посуд , 1 раз дитину і була на сієсті. Олівець тримається пречудово і задовольнить своєю стійкістю навіть саму вибагливу 💃
Цілуючи сина олівчик не відбивався .
Далі я нанесла поверх GR блиск від O'bays і це поєднання мені ну дуже сподобалося 🤩 Виглядає на губах дуже яскраво і спокусливо - просто цукерочка 🍭💋
Разом з блиском олівчик менш стійкий і я лишала відбитки 👄 на скронях сина .
Підсумовуючи хочу сказати, що я просто в шоці , що за таку ціну можна придбати олівчик суперової якості 🫶
Мені він сподобався і я звичайно його раджу!
Для себе хочу ще спробувати більш м'які відтінки...
Дякую , що читаєш мене❤️📖
Тобі затишку ☕️🍫
Коментарі (0)