Швець Карина🤍

Prreti Honey & Berry Lip Sleeping Mask

Prreti Honey & Berry Lip Sleeping Mask
Prreti Honey & Berry Lip Sleeping Mask

Декілька років тому мама подарувала мені це чудо, і я досі в захваті.

Взагалі це нічна маска для губ, але я використовую її як вночі, так і протягом дня для зволоження губ та приборкання моєї неймовірної сухості.

Обʼєм продукту аж 15 грамів, що є доволі щедро. Витрата - дуже економічна, на декілька років його точно вистачить.

В складі присутні: олія макадамії, токоферол, мед акації та велика кількість екстрактів і синтетичних емолентїї.

Засіб має дійсно густу і обволікаючу текстуру, яка справді схожа на мед - якщо ви колись наносили його на губи, то зрозумієте, про що я. Навіть липне так само, як мед.

Я люблю наносити дуже жирним і товстим шаром, не дивлячись на те, що це незручно (через липкість, але для мене це не проблема). З часом трохи вибирається у губи.

Ефект - неперевершений! Він просто розкішно живить губки, прибирає всі шелушіння та кірочки. Створює НЕРЕАЛЬНИЙ дзеркальний ефект - просто подивіться, як це виглядає на губах!

Загалом я дуже рекомендую вам спробувати цю маску, особливо тим, хто страждає від сухості так само, як і я. Коштує вона доволі бюджетно, а працює дуже круто.

З мінусів: бачите, в якому стані у мене аплікатор? Він доволі швидко тріснув, через що засіб почав текти. Саме тому до нього налипло так багато бруду, який не вдалося відтерти навіть серветками (через текстуру). Але я просто перелила його в іншу тару. Так, це не дуже зручно, але скоріше за все, що я сама винна у тому, що різьба лопнула: в мене є звичка сильно її затягувати і перекручувати. Якщо прикладати трохи менше зусиль, то думаю, що все буде добре)

Дякую за увагу💛

Prreti Honey & Berry Lip Sleeping Mask
Prreti Honey & Berry Lip Sleeping Mask