Strange Love

Спрей, що пахне, як ванільно-полуничний мілкшейк

Спрей, що пахне, як ванільно-полуничний мілкшейк

Обіцяю вам, що ви будете вражені, почувши його.
Спрей ідеально підходить для тих, хто любить ванільні та гурманські аромати. Це розкішний талий пломбір з вершками, полуничним сиропом та ванільною карамеллю.



На початку 2000х в курортних містах поблизу моря були кіоски, які продавали мілкшейки. Вони були такі густі і ароматні, що ледь тягнулися через трубочку. Так от цей спрей пахне ідентично до полуничного мілкшейку з такого кіоску. Просто 1 в 1. Це просто неймовірний лактонно-полунично-ванільний аромат, я була вражена, коли вперше почула його.


⚫Спрей тримається на шкірі протягом декількох годин, проте не більше 5. Він не є надто стійким, але його легко обновити, повторно розпорошивши спрей.


⚫Спрей має легку і повітряну текстуру. Він не залишає липких слідів і не викликає подразнень.
Його можна наносити на будь-яку частину тіла. Особливо класно він пахне на волоссі.


⚫Також слід сказати , що міст упакований в красиву елегантну пляшку. Тому цілком підійде для подарунку. Виглядає він дорожче, ніж вартує насправді. Лише 245 грн. Ціна спрею є прийнятною, він доступний в багатьох магазинах України.


Я дуже задоволена парфумовим спреєм для тіла So…? Miss SO…? Twilight Kiss Perfume Mist. Він має чудовий аромат, який тримається на шкірі протягом декількох годин. Я рекомендую цей спрей усім фанатам гурманської парфумерії. Він дуже реалістичний, не синтетичний.

Спрей, що пахне, як ванільно-полуничний мілкшейк