Nata_Po

Крутезні мультихромні олівчики від Glambee

Крутезні мультихромні олівчики від Glambee
Крутезні мультихромні олівчики від Glambee

у мене є один дуохромний пігмент розсипний у баночці та у кількох палетках тіні. Це все файно. Але пігменти особисто мені не дуже зручно наносити і не завжди з баночки я можу дістати оптимальну кількість продукту. З тінями історія трошки простіша, але вони 100% потребують праймеру і можуть бути також ууххх, якими яскравими. Натомість цими олівцями мені користуватись було найбільш зручно.

Як ми вже знали-чули-бачили, у GlamBee вийшли доволі цікаві мультихромні олівчики. Чомусь їх особливо ніде не піарили, та не анонсували. Більше того, вони навіть далеко не в кожному магазині є в наявності і це дивно, бо продукт насправді доволі класний та цікавий.

Всього у лінійці 5 відтінків та переважна більшість у зеленкуватих тонах. Це цікаво, проте дуже далеке від застосування на щодень, тому мені приглянулись 01 (блакитний) та 02 (рожевий).

Олівчики автоматичні, викручуються на протилежному боці маленька стругалка. Все дуже зручно. Олівчики гелеві, легко наносяться, стійкі, дають мегаблиск та добре тримаються.

Єдине, порівняно, наприклад з гелевими олівцями для губ, вони трошки більш сухі по своїй текстурі, але нічого не дряпають і повіку не треба натягувати на скроню, щоб якось намалювати. Просто вони не настільки м'які.

Якщо говориити про відітнки, то мені їх стало доволі складно передати на фото та відео, тому повірте на слово, що вживу вони гарніші у 100 тисяч разів.

  • 01 - це такий ледь блакитно-золотисто-рожевувато-зеленкуватий відтінок, який в залежності від кута падіння світла та освітлення змінюється. Як на мене він максимально світлий та носибельний) його можна додавати у будь-який світлий мейк у якості акценту і це виглядатиме вау.
  • 02 - рожево-золотисто-коричневато-зеленкуватий. На жаль ні фото, ні відео не показало рожеві нотки, зеленкуваті, дуже шкода. Я його вже тестувала у макіяжів рожевих тонах і мушу визнати, що він однозначно додав перчинки. Дуже гарно переливався. Але він вже трошки темніший.и

Мені дуже сподобалось те, що інтенсивність нанесення можна спокійно варіювати. Він не наноситься одразу таким мегаяскравим акцентом. Я наносила боком і зовсім трошки суто щоб додати незначного світіння та мультихромності. При потребі можна нанести жирніше та яскравіше)

А в цілому, це крутезні олівчики, якими можна малювати стрілочки, робити акценти на рухомій повіці, наносити в кутик чи на нижню, як лише душа забажає. Для мене дуже зручно, що не потрібно наносити різні праймери, прати аплікатори чи пензлики. Відкрила олівчик, намалювала, і краса готова. Єдине, як ви бачите при нанесенні на руку видно трошки лінії нанесення, бо все ж олівчик доволі тоненький і максимально рівномірно його нанести складно. Тому я би рекомендувала наносити вже на якусь базу у вигляді матових тіней, щоб не було просвічування повіки.

Я не перестаю приємно вражатись цим брендом та класними знахідками.

У мене є купа продуктів і ще не було такого, щоб я скзаала "фу....нащо купувала, неможливо користуватись". Якось всі продукти, що є подобаютья та перебувають у постійному користуванні.

І окрема любов в мене склалась з їхніми олівчиками. Мій топовий топ - це олівці для губ, особливо гелеві з лінійки сатин (https://club.makeup.com.ua/post/18512/), олівці зі стругалкою, автоматичні олівці-помади, олівчики для брів...

Тому, якщо ви ще не встигли познайомитись з цим брендом, або, можливо, у вас упереджене до нього ставлення, рекомендую спочатку протестувати)

Моя щира рекомендація :)