Кого підсадити на диво-порошок? 😉

Кого підсадити на диво-порошок? 😉

Привіт усій б'юті-спільноті! І мої особливі вітання Anna_feerie, Skomska Olya, yashinoki, Даніела Кравчук, Тетяна Супронюк, Бернацька Юлія, Анастасія, Оксана, Швець Карина, Олександра, Вікторія, Nastya_Gai, Андрійчук Вікторія, Звіревіч Яна, Софія, katebondarrenko, Альона. Хочу, щоб ви відчули колективну відповідальність. Це все через вас. Через вас я змушена шукати новий дім для свого порошку вітаміну С. Але про все по порядку. Все почалося з Anna_feerie з її азелаїновою кислотою. Вона посадила в мені це зернятко бажання. Ну, а далі підключилися й інші вказані вище громадянки. Всі, ВСІ почали рекламувати мені цю азелаїнову кислоту. І я її захотіла. ЗАБАЖАЛА. І збираюся замовити. Але. Але в мене повна рутина, напхана активами: ніацинамід, транексамова кислота, пептиди, вітамін С. І місця для азелаїнової кислоти я тут не бачу, хіба що поставити її на місце вітаміну С. Знаю, знаю, можна чергувати активи в різні дні. Але я робити так не звикла, тримати у голові, який актив коли використовувати, я не в змозі. Мій максимум - запам'ятати, що використовую вранці, а що - ввечері. Словом, заради нової забаганки доведеться попрощатися з порошком вітаміну С. Роздам його всім бажаючим спробувати, поділю порівну, надішлю новою поштою за ваш рахунок. Маю рулон нових пакетів (так-так, це дуже неекологічно, але я їх змушена була колись купити у зв'язку з певними обставинами), куди планую розфасувати порошок усім бажаючим. Також готова нафоткати вам саму баночку з усіх боків для бажаючих написати потім відгук у клубі.
Хто зацікавився - пишіть у коментарі чи особисті.
Насамкінець дякую дівчатам Винник Катерина, Demchenko Alina, Mariya Trofimova, Strange Love за втілення чудової ідеї обмінюватися косметичними засобами. І Кузя Ю-а, дякую тобі за висунення цієї ідеї.