wowmom

Ну куди ж без незмиваємого догляду? Schwarzkopf - ти приємно дивуєш якістю!

Ну куди ж без незмиваємого догляду? Schwarzkopf - ти приємно дивуєш якістю!

Привіт, красуні!

А пам'ятаєте часи, коли ми просто мили волосся звичайним шампунем, і нічого додаткового не використовували? От і я не пам'ятаю!

Зараз, щоб мати красиве та доглянуте волосся, треба докласти трохи зусиль і грошей. Хороший шампунь, якпй буде якісно очищувати шкіру голови, та не пересушувати довжину, кондиціонер та маска для зволоження та живлення пасм, і, як мінімум, один незмиваємий спрей для полегшення розчісування та захисту волосся від високих температур.

Дякуючи чудовій авторці нашого клубу Pilirina (посилаю тобі промені добра), я дізналася про класний спрей від бренду Schwarzkopf, який призначений для пошкодженого волосся.

Ну куди ж без незмиваємого догляду? Schwarzkopf - ти приємно дивуєш якістю!

На сайті була дуже класна акція, де я купила два спреї по 100 мл за дуже приємною ціною, тому запаслась я надовго.

Він досить економічний, я ним користуюся майже після кожного миття голови, і за цей час, в мене залишилося більше половини від першої пляшечки.

Спрей двохфазний, перед використанням його треба добре струсити. Також він має приємний парфумований аромат, який ще деякий час залишається.

В складі є спирт, і саме тому, засіб наноситься на вологе волосся, перед сушкою феном. В такому випадку, спирт одразу випарюється і не буде сушити.

Але також спрей містить багато корисних компонентів, які роблять волосся більш слухняним та тактильно приємним на дотик.

Він дуже полегшує розчісування - це величезний плюс, тому що пошкоджене освітлене волосся краще зайвий раз не травмувати. Також після спрею волосся м'яке та розсипчасте.

Також треба відзначити, що після використання, волосся не таке пухнасте, і кінці не стирчать у різні сторони.

Звичайно, чудес цей засіб не робить, проте з ним однозначно краще, ніж без нього.

Мені сподобався Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Spray Arginine, і я з впевненістю можу сказати, що це класний незмиваємий спрей.

Дякую за увагу 😘