Alina_Demchenko

L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C : Набір який так багато обіцяє

L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C : Набір який так багато обіцяє
L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C : Набір який так багато обіцяє
L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C : Набір який так багато обіцяє
L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C : Набір який так багато обіцяє

Коли я тыльки познайомилась з вітаміном С в догляді, ефект мені дуже сподобався. Хоча тоді майже всім не підійшов бокс від Garnier, я була в захваті. Дізнавшись про те, що я отримаю бокс від Loreal - мене почали переповняти емоції. По перше , серія Revitalift завжди відрізнялась гарною якостю і моя мама завжди нахвалювала крема з неї, то ж до колекції з вітаміном С в мене були великі очікування.

Але як любить казати моя подруга : «Нє всьо так однозначно»

Я тестувала цю серію довго, робила паузи( бо інколи думала що така реакція через інші фактори), але вже з самого початку скажу вам - вона вже вся у моєї мами.

L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C : Набір який так багато обіцяє
L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C : Набір який так багато обіцяє
L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C : Набір який так багато обіцяє

До гелів ми всі звикли, особливо до того, що люблять писати "Для всіх типів і для чутливої". Ми вже очікуємо що він явно не підійде для чутливої шкіри, але ось тут, як рази таки підійде.

Гель має звичайну текстуру і доволі приємний запах. Аскарбіну+аптеки, щось таке (ну так, мені це приємний запах ахаха). Консинстенція трошки рідкіша за гіалуроновий, але піниться точно так само. Розхід у засоба мінімільний.

Але як багато помітили, є відчуття наче не домив шкіру. Але це не так. Таке відчуття часто викликають засоби для сухої і чутливої шкіри. Так, всі вмивачки мами, викликають в мене бажання помити обличчя ще раз.

Шкіра після гелю м'яка, неначе шовкова. Нема відчуття сухості, стягнутості і впринципі нема бажання і крем нанести. При очищенні з щіточкою, ефект від очищення помітен краще, але відчуття якогось зволоження все ж таке присутнє.

Для жирної шкіри : не підходить !!!!

Для нормальної : так, якщо ви любите делікатне очищення.

Для сухої і чутливої : ідеально.

Отдже цей засіб переїхав до моєї мами і вона дуже його нахваляю. Я ж, люблю відчуття до скрипу)) Це й же засіб - про відчуття комфорту.

С з засобами які містять СПФ, в мене завжди якісь проблеми. То ж, я вже з самого початку, розуміла що ми не потоваришуємо. Що ж, так і вийшло якщо чесно. Але поки не про це.

Засіб має приємну, рідку текстуру. Вона не липка, гарно розподіляється по обличчю, не залишає білих слідів, а також не відчувається на шкірі. Добре зволожує шкіру, але при тому нема відчуття жирності, забрудненості. Під цим засобом, я не відчувала себе як під плівкою . Так як я людина кімнатна, в мене було мінімум можливостей, перевірити його на вулиці. Але я навіть на природі з ним була )))

Що ж, він дійсно захищає від сонця, принайні вересневе сонечко так думає))

Але ось тепер треба казати про мінуси :

-Скочується

-Викликає утворення чорних цяточок, підкожниї прищів.

Так, в цей раз моє обличчя не чухалось, але такі мінуси які вилізли вже через декілька днів, то складно ігнорувати. По перше я хочу розповісти одразу як я очищую спф з шкіри:

1 крок - гідрофільний гель/олія . 2 крок - міцелярний гель для обличчя . 3крок - мусс або гель для вмивання. 4 крок - тонік для обличчя. Достатньо кроків ? Ось і я так думаю. То ж справа не в поганому очищенні.

Цей засіб я тестувала як самостійний, як на сиворотці від іншого бренду, так і на сиворотці з цієї серії. Ні один з способів мене не задовільнив.

Як моїй мамі ? пффф, вона у захваті. В неї суха шкіра, тому для неї цей засіб - комфортний, дієвий і не викликає якихось негативних впливів.

На самому початку - Я ПРОСТО ЗАКОХАЛАСЬ В ЦЕЙ ЗАСІБ. Ефект після використання був помітен майже одразу. Шкіра немов світилась, була на стільки приємна на дотик. Обличчя виглядало неперевершенно.

Текстура у засобу гелеобразна, але рідка. Він легко розподіляється . Після висихання не липне.

Я наносила його декільками способами з різними засобами :

  • При використанні зверху звичайного крему - скочується
  • При використанні зверху гелю алое - скочується
  • При самостійному використанні - не скочується
  • При використанні зверху СПФ з цієї серії - скочується дуже сильно
  • При використанні зверху ВВ крему з спф - скочується

Але якщо ви думаєте що те що він скочується - найгірше, то ні, це не так. Тож ми переходимо до підрозділу ЩО НАРОБИВ ЦЕЙ ЗАСІБ

Пори стали більш розширені, сальні нитки більш помітними. Стала більш жирна Т-зона, при тому що міжбровна частина, кінчик носу - лущиться будь здоров тепер. Я НЕ ВИКОРИСТОВУВАЛА СИРОВАТКУ В ДЕНЬ, КОЛИ ЗРОЗУМІЛА ЩО ВОНА НЕ ЛАДИТЬ З СПФ. Мені дівчата казали - треба зверху спф. То ж я наносила лише ввечері. Та й чесно кажучи - я весь день вдома. Єдине світло - світло від екранів.

В мене прибавилось чорних цяток, при тому на тих місцяї де їх не було ніколи. Сама шкіра на дотик стала якоюсь не рівною, з'явилось багато закритих камедонів, почали з'являтися прищі, почали з'являтися нові пігментні п'ятна, якісь червоні утворення( то не прищі, якісь інші запалення). Ці фото я зробила не одразу як воно все з'явилось. Я піняла на інші засоби, або на якісь інші фактори. Але ні. Коли я припинила використовувати цю сироватку - все почало сходити.