Пусті баночки
Те, що закінчилось в вересні
Спочатку, як завжди, розкажу про те, що сподобалось.
1). Шампунь Ecolove для жирного волосся з буряком. Повністю натуральний склад, має багато хороших компонентів. Єдине, що трішки різкий запах, але на волоссі не так сильно відчувається. Волосся після миття гладеньке, блискуче, дійсно менше жирніє. 5/5.
2). Рідке мило Delamark I'm Ukrainian. Повністю безпечний склад, дуже класний запах, економний розхід. 5/5.
3). Гель для душу Dermacol. Запах тут просто неймовірний, його хочеться нюхати завжди. Проте в складі лаурилсульфат натрію. Якби без нього, то це б був просто ідеальний гель. 4/5.
4). Роликовий дезодорант Garnier. Це ще той, що з боксу. Мені сподобався, гарний запах, користувалася ним ціле літо. 5/5.
5). Олівець для брів Catrice. Це найкращий бюджетний олівець. Гарно точиться, не пливе, гарно промальовує брови. 5/5.
І дитяча серія
1). Weleda молочко для тіла. Запах трішки різкий, але може бути. Повністю безпечний склад. 5/5.
2). Крем A-derma для сторічної шкіри. Тут теж ідеальний склад, дуже класно зволожує суху шкіру. Без запаху. 5/5
Тепер те, що сподобалось, але є нюанси…
1). Крем для рук Nubian з козячим молоком. Тут гарний склад, гарно зволожує...але запах🫣. Для мене він дуже різкий, східний. І також ціна. Зараз знайшла кращий крем, бюджетніший і з приємнішим запахом. 4/5.
2). Крем під очі Dr. Sante. Спочатку мені він був ідеальним, все було класно. Потім почала пекти шкіра в місцях нанесення, і стала ніби пересушена. Та й триетаноламін в складі. 3/5.
3). Сироватка L'Oréal. Я вже неодноразово її згадувала. Вона класна, від неї є дійсно ліфтинг ефект. Тільки трішки липка і великий розхід. Але, незважаючи на це, вона мені сподобалась 5/5.
4). Тональна сироватка Loreal. Вона легенька, не відчутна, зливається зі шкірою. Гарно перекриває. Але дуууже великий розхід, а ціна не дуже бюджетна. 4/5.
І те, що спочатку сподобалось, а потім щось пішло не так…
1). Гель Garnier з вітаміном С. Я ним користувалася все літо. Мене він задовольняв. А потім купила гель Idealove...і зрозуміла всі мінуси цього. Тут в складі 98 інгредієнтів натурального походження, але насправді він дуже бідний. І липкий. За таку ціну знайшла ідеальний. 3/5.
2). Консилер Rimmel. Він дуже западає в зморшки, підкреслює всі недоліки. З ним впсь час вигляд втомленого, невичерпного обличчя. Спочатку я думала, що це щось з моєю шкірою не те. Зараз користуюся консилеру O'bays - таких проблем нема. Щоб переконатися взяла знову цей...та сама історія. 2/5.
3). Олійка CeraVe. Це не гідрофільна, якщо що. Зі всієї серії ця, мабуть, найневдачніша. Дуже неекономна, дуже великий розхід. А ціна набагато вища за інші вмивачки CeraVe. І завжди є ефект недоочищення, якась ніби плівка на лиці.
2/5.
Коментарі (0)