MERMADE

Догляд за шкірою обличчя з Mermade

Догляд за шкірою обличчя з Mermade

Головною окрасою жінки є посмішка на гарненькому доглянутому личку.

У цьому дописі ми хочемо розказати про комплекси та засоби які допоможуть зберігати красу та молодість шкіри обличчя, а деякі навіть додадуть їй сяяння.

Тож про все послідовно...

Догляд за шкірою обличчя з Mermade
Догляд за шкірою обличчя з Mermade
Догляд за шкірою обличчя з Mermade

Змити важкий робочий день, а з ним і мейкап, який допомагав нам впродовж дня виглядати яскравою та неперевершеною допоможе балансуючий гель для вмивання обличчя. Легкий та прозорий, він ретельно очистить та підготує шкіру до подальших процедур.

Далі ензимна пілінг-маска, яка лагідно відлущує та полірує шкіру, стимулюючи її відновлення. Вона не тільки очищує шкіру, а і допомагає відновити рівень вологи, роблячи шкіру більш пружною, гладенькою та доглянутою.

Не забуваємо про губки - ніжний скраб подарує делікатну ексфоліацію, інтенсивне зволоження та живлення, завдяки чому ваші губи завжди будуть гладенькими та спокусливими.

Для цього ідеально підійде кварцевий шкребок гуаша та гіалуронова сироватка, а під очі покладіть прохолодні гідрогелеві патчі.

Патчі вже на місці, кілька крапель сироватки та починаємо масаж:

Почніть з підборіддя

Прикладіть пластину до центру підборіддя так, щоб він ліг у поглиблення на ній. Злегка натискаючи, одним рухом проведіть інструмент до вуха. Притримуйте шкіру вільною рукою, щоб вона не розтягувалася. Зупиніться біля вуха і трохи струсіть пластиною. Повторіть 5-7 разів.

Перейдіть до щоки

Поставте широкий край пластини до крила носа. Притримайте пальцями шкіру та проведіть пластиною до лінії росту волосся. Коли дійдете до неї, зупиніться та потрясіть пластиною. Повторіть 5-7 разів.

Пропрацюйте зону навколо ока

Шкіра тут особливо ніжна, тому всі рухи мають бути дуже м'якими практично без тиску. Спочатку обережно притисніть пальцем шкіру біля внутрішнього куточка ока. Виступом пластини проведіть від нього до скроні. Повторіть 3-4 рази.

Тепер приступіть до верхньої повіки та брови.

Поставте пластину у перенісся так, щоб її заглиблення лежало на початку надбрівної дуги. М'яко рухайтеся до лінії росту волосся, зупиніться та потрясіть інструментом. Повторіть 3-4 рази.

Притримайте шкіру біля брови і проведіть широким краєм інструменту від її початку до чола. Зупиніться та потрясіть пластиною. Повторіть 5-7 разів.

Займіться центром чола.

Поставте пряму частину пластини у перенісся і, підтримуючи шкіру, підніміться вгору. Потрясіть інструментом. Повторіть рухи 5–7 разів.

Перейдіть до другої частини обличчя

Дійте так само: почніть з підборіддя, перейдіть на щоку і зону навколо очей, закінчіть масажем чола.

Після очищення та масажу шкіру потрібно "винагородити", для цього підійде зволожуючий крем для обличчя інтенсивної дії. Оліго- та дисахариди у складі, разом з гіалуроновою кислотою допомагають відновити природний гідробаланс шкіри, усувають відчуття сухості та стягнутості, допомагають покращити еластичність. За рахунок олій пінника лугового та виноградних кісточок - засіб допомагає регулювати вироблення природного себуму, живить шкіру, попереджає виникнення висипань та подразнень. Шкіра після застосування набуває доглянутого вигляду.

А на губки нанесіть зволожуючий бальзам, аромат оберіть собі до смаку.

Чи доводилось вам вже користуватися продуктами з цієї добірки?

Як вам нова серія для догляду за обличчям?

Яких продуктів вам не вистачає для догляду у нашому дописі?

А як ви доглядаєте за шкірою обличчя? Поділіться дієвими інструментами.