Carmex у баночці та т убі — чи одне і те саме?
З тих пір, як в моєму житті з'явився Carmex — всі інші засоби по догляду за губами припинили для мене своє існування. Але як виявилося, Carmex Carmex'у «рознь».
Давайте подивимось, як краще використовувати кожен із різновидів.
Carmex Classic Lip Balm
Святий Ґрааль загоєння всіх ран, який ще жодного разу мене не підводив. Також, це мабуть єдиний косметичний засіб, який я закінчую до самого кінця, не залишаючи всередині ані краплини.
Властивості:
- має густу формулу, яка тане на губах, залишаючи сатиновий фініш, без надмірного блиску;
- дарує легке морозне відчуття, без інтенсивного поколювання;
- дуже, дуже-дуже довго залишається на губах, нікуди не тікає та майже не з'їдається;
- в складі ланолін, який бере на себе основну функцію загоєння;
- приємний нейтральний аромат.
Carmex Lip Balm Ананас + М'ята
Як ананасовий амбасадор, не могла пройти повз нього. Але ефект у нього зовсім інакший. Він не вбирається, а радше залишається на поверхні губ, створюючи дуже інтенсивне вологе сяйво. Я його використовую в якості декоративного блиску-пламперу, адже за рахунок м'яти він дійсно збільшує мені губи :)
Властивості:
- має солоденький присмак ананасу;
- м'ята припікає більш інтенсивно, ніж у класичній версії, та стимулює збільшення об'єму губ. Вже кілька разів мене питали, чи не збільшила я вуста, отже щось в цьому дійсно є;
- він мені нічого не загоює, але мінімально зволожує і дуже гарно виглядає у комбінації з олівцем для губ;
- текстура більш рідка, а коли тане — з'являється відчуття водянистості. Якщо нанести занадто багато, бальзам почне трошки тікати за контур;
- мені не заходить аплікатор, тому все одно доводиться наносити спочатку на палець, а потім на поверхню губ, що не дуже гігієнічно. Цей бальзам я купувала якраз для того, щоб користуватися ним у публічних місцях, адже лізти у ванночку рукою не варіант, помити руки вдається не всюди;
- має SPF15, і це чудове доповнення, особливо влітку. Хоча зимою також не завадить;
- зручно брати з собою.
Висновки:
Я зрозуміла, що перший варіант зі мною назавжди, а от бальзам в тубі я б більше не повторювала, бо просто не бачу в ньому ніяких бенефітів, окрім збільшення губ. Так, солоденько, так, прикольно, але класичний бальзам у ванночці виграє по всім параметрам особисто для мене.
Залишилося спробувати їхній стік, щоб сформувати повноцінне враження про всі види продуктів Carmex.
А які у вас фаворити?
Коментарі (0)