Осіння палітра улюблених олівців для губ 👄🧡
Гелеві олівці Golden Rose Dream Lips в 4 відтінках 💛
Всім привіт! 🖤
Вже як деякий час збиралась написати про улюблені олівці Голден Роуз, але то часу нема, то рано потемніло , то пробувала інші помади , то настрою немає.
Але новий тиждень і ось нарешті допис про осінні, по гамі кольорів, олівці Голден Роуз🤩 та варіації нанесення 🖤
🎃
Цими олівцями я користуюсь близько двох років , якось випадково замовила , так як люблю ці гелеві олівці для очей і потім просто беру різні відтінки 🎨
В цих олівцях для мене тільки плюси :
- Широка палітра кольорів
- Приємна гелева текстура
- можна наносити від легкого покриття до насиченого
- супер стійкість , олівець переживає обіди , поцілунки
- не відпечатується
- не має запаху та смаку
- легко точиться та не ломається
- доступна ціна
Зараз взагалі шарові ціни , я раніше брала ці олівці по 2.5-3 євро , а на мейкап нещодавно вони були по 45-50 грн.
Сьогодні показую 4 осінніх відтінка : 501, 503, 504 та 521.
501
Відтінок 501.
Мабуть самий специфічний з усієї четвірки.
Це світла згущенка іриска або карамель тоффі , для мого тону занадто теплий , але цим олівцем я розбавляю деякі кольори холодних відтінків )
Якщо у вас підтон шкіри більш теплий , то можна носити і соло )
503
Відтінок 503.
Від 501 відрізняється тим що має трошки рожевий підтон, але сам по собі теплий , нагадує відтінки теплих румян для обличчя)
Такий колір ношу самостійно , мені подобається )
504
Відтінок 504
О цей колір мені подобається 🖤 Це приглушенний колір какао, не самий теплий, але і не холодний .
Самостійно виглядає на губах досить трендово 👍🏻
На фото нанесення самостійно та в дуеті з 503 з блиском Catrice Extreme lip booster 🔥
521
Відтінок 521
Улюблений холодний пильний рожевий 💐
Осінній як квіти восени. Трошки темніше за Maybelline Vinil 20 ,який ви всі знаєте та більш ліловий.
На фото самостійно та з блиском Obays Діамантове сяйво ( відтінок 02), про який я писала раніше.
🎨
Додаю загальне фото з використаними продуктами 🖤
А ви напишіть , чи користувались Ви колись такими олівцями та які у вас враження чи улюблений відтінок ?)
Дякую за увагу 💕
Коментарі (0)