Mandarinka

Італійський шампунь для жирного волосся від KayPro: чому не 5 із 5 ⭐

Італійський шампунь для жирного волосся від KayPro: чому не 5 із 5 ⭐

Шампунь має помірно рідку консистенцію і добре піниться. Я промивала голову 2 рази, але при цьому використовувала досить невелику кількість засобу. Запах досить цікавий, я б порівняла його з чоловічим парфумом, проте для мене це було скоріше плюсом. Якщо вас це турбує, то марно, запах досить швидко зникає і не залишається на голові.

Італійський шампунь для жирного волосся від KayPro: чому не 5 із 5 ⭐

У мене жирний тип шкіри голови, тому я щодня мию голову. Волосся не фарбоване і не схильне до лупи або свербіння (Хоча шампунь, який я використала до цього - як раз таки викликав і перше і друге), але схильне до випадіння. При щоденному використанні, шампуню об'ємом 350 мл мені вистачило на 2 місяці, я б назвала такий витрати при такій ціні досить економічним.

Шампунь дуже приємний у використанні, помірно пінився. Я мила голову все ж таки 2 рази і вже вдруге, волосся милося буквально до скрипу, для мене це більше свідчить про досить хороше очищення волосся.

За час використання KayPro Scalp Care Sebo Shampoo лупа зникла, а волосся стало помітно свіжішими та розсипчастим. Крім того, я експериментувала з використанням трав'яної маски, яка, хоч і дала гарний ефект, але змити її виявилося досить випробуванням, з яким шампунь чудово справився.

Чому оцінка 4? Виробник обіцяє себорегулюючий ефект, але на другий день мені все ж таки доводилось мити голову, вона ніяк не виглядала більш свіжою або готовою хоча б до порятункового "хвостика" на другий день.

Що ми маємо:

✅ Добре очищення шкіри голови до скрипу

✅ Не викликає свербіж і лупу

✅ Економічність (вистачило на 2 місяці щоденного використання)

✅ Бюджетний професійний догляд за волоссям

❌ Себорегулюючого ефекту не виявлено