Iryna Koval

Balmain Hair Couture Session Spray

Balmain Hair Couture Session Spray
Balmain Hair Couture Session Spray

Session Spray не просто фіксує зачіску, він робить це з неперевершеною легкістю та стійкістю. Моя зачіска залишається стійкою протягом усього дня, навіть у найекстремальніших умовах.

Компанія Balmain розробила лак із сильною фіксацією для створення справжніх шедеврів із волосся. Цей спрей стійкий до вологи і надає волоссю неперевершеного блиску і об'єму. Session Spray Strong також забезпечує захист від ультрафіолетових променів.

Що вражає мене найбільше - це природний результат. Він не робить волосся липким або важким. Завдяки цьому лаку мої локони залишаються легкими та рухливими.

Якість лаку для волосся визначається тим, що він не повинен намочити чи пошкодити волосся. Крім того, він повинен забезпечувати досить сильну фіксацію зачіски. Дрібнодисперсний туман Session Sprays гарантує, що волосся не буде обтяженим або вологим після нанесення. Засіб також дуже легко змити.

Інгредієнти, Silk Protein і Argan Oil, стимулюють утримання вологи в клітинах волосся, захищають і відновлюють пошкоджене, сухе та слабке волосся від впливу навколишнього середовища. А ще, лак має приголомшливий фірмовий аромат.

Рекомендую кожній любительці стійких укладок!