Мирослава

Мій рекомендасьйон💫

Мій рекомендасьйон💫

Я вже досить довгий час маю проблемну шкіру,яка схильна до висипань.

Мала певний період в житті коли я активно вивчала дерматологію та косметологію,тож маю поняття що таке кислоти в косметиці та на які речовини дивитись у складі,але ж звісно я не вважаю себе професіоналом та тим до кого варто звертатись.

Але я чітко знала що мені потрібно для моєї шкіри і одним з них і були фруктові кислоти,я довго думала який продукт мені купити і той про який розкажу я зараз я навіть і не замислювалась.

Вся річ була у знижках на бренд цієї продукції повз якої я пройти звичайно ж не могла.

Суть акції заключалась у тому,щоб отримати "подарунок" потрібно зробити замовлення на певну суму. В переліку товарів і знаходився цей тонік і я подумала, а чому б і ні,адже це саме те,що я і хотіла.Ціна на нього була дуже приємна,адже розраховувала я на більшу суму.

І сказати чесно, я була про нього не найкращих очікувань, але користуюсь ним вже більше місяця і цей продукт став моїм улюбленим.

По-перше,мені подобається його запах,він кислий і зовсім не солодкий, я саме таке і люблю.

По-друге, моїй шкірі комфортно після використання, я не відчуваю ніякого дискомфорту. Так,може щипати трошки коли є висипання таке "живе" знаєте,це якщо пояснювати простими словами, ну але я вважаю це нормальним.

Ну і третє найголовніше, я бачу результат. У мене зменшились висипання майже до нуля, а якщо є нові,то я одразу стараюсь прибирати їх засобами і цим включно.

Тож це моя щира рекомендація цього засобу,після покупки я також прочитала багато позитивних відгуків про нього, а ще його зацінили мої подружки