MERMADE

Знову новинки від Mermade 🧜‍♀️

Знову новинки від Mermade 🧜‍♀️

Ми вже анонсували вам ще більше продуктів для догляду за шкірою обличчя і повірте ми вас здивуємо!

Очищення обличчя як завжди має величезне значення і стоїть на пешому місці, у догляді зранку та ввечері.

Легка пінка для чутливої шкіри обличчя на основі мʼяких ПАР натурального походження, що лагідно очищує шкіру та залишає відчуття мʼякості та шовковистості. Зволожуючі агенти та екстракт ромашки, допомагають заспокоїти шкіру та залишити її зволоженою, після вмивання.

Основні компоненти

1) Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate - ПАР натурального походження для лагідного очищення шкіри.
2) Екстракт квітів ромашки лікарської разом з пантенолом - допомагають заспокоїти подразнену шкіру та прибрати почервоніння

БЕЗ сульфатів

БЕЗ барвників

Чудове доповнення догляду , яке неодмінно стане в нагоді для щоденного використання.

Тонік-міст не лише збалансує рівень рН шкіри після вмивання, а і зволожить та надасть легкої прохолоди. Містить екстракт ромашки, сік листя алое та Д-пантенол, які заспокоюють шкіру та знімають почервоніння. Екстракт ісланського моху допоможе зменшити прояви запалень та надасть шкірі природнього сяйва.

Основні компоненти

1) Рослинні екстракти квітів ромашки лікарської та ісландського моху, що допомагають заспокоїти шкіру та зняти подразнення.

2) Сік алое вера та сечовина - підсилюють зволожуючі дії один одного, допомагають шкірі відновити свою пружність та природний блиск.

3) Гліколева кислота - допомагає збалансувати рівень рН шкіри.

БЕЗ барвників

Сезон обігрівачів відкрито, але хто ж потурбуються про шкіру, яка так потребує зволоження у цих умовах?

Легкий крем-флюїд для ультразволоження обличчя. Має формулу, збагачену натуральними фруктовими оліями та комплексами, які здатні допомагати відновлювати природну зволожуваність шкіри, робити шкіру обличчя більш сяючою, знімати подразнення та заспокоювати ніжну шкіру обличчя. Підходить для виснаженої шкіри, допомагає запустити процеси відновлення колагену, попередити перші прояви втрати пружності шкіри.

Основні компоненти

1) Масло манго та олія авокадо - олії з унікальним компонентним складом для живлення та ектренного зволоження шкіри, насичують шкіру антиоксидантами та допомагають відновити природню пружність шкіри.
2) Pseudozyma Antarctica Ferment Extract, Pseudoalteromonas Ferment Extract - екстракти ферментів мікроорганізмів, які мають змогу виживати в екстримальних умовах Антарктиди, допомагають шкірі накопичувати вологу та запустити процеси відновлення колагену.
3) Hydroxyethyl Urea - похідна сечовини, що допомагає зберегти рівень природньої зволоженості шкіри.
4) Екстракт ромашки та сік листя алое - допомагають заспокоїти подразнену шкіру, знімають почервоння та відновлюють її.

БЕЗ мінеральної олії

БЕЗ силіконів

Тепер виможете скомбінувати для себе комплексний догляд для обличчя від Mermade💗, обираючи пінку або гель для очищення, ензимну маску, тонік, зволожуючий крем чи ультразволожуючий флюїд.