MERMADE

Балансуючий гель для вмивання обличчя MERMADE BioDtox & Hyaluronic Acid

Балансуючий гель для вмивання обличчя MERMADE BioDtox & Hyaluronic Acid

🎤 Привіт, Яно, більшість наших читачів вже, заочно, знайома з тобою з дописів про догляд за волоссям (до речі в тебе воно неймовірне) та відеотестуванням засобів для догляду за обличчям. Але для тих хто їх пропустив, попрошу детальніше розказати, що саме технолог-розробник робить у компанії Mermade, і яка твоя специфіка роботи?

👩‍⚕️ Привіт, дуже дякую. Загалом технолог-розробник це така посада, яка охоплює досить широкий спектр дій. Потрібно постійно вчитися і розвиватися, щоб іти в ногу з європейськими брендами, що стосується більш законодавства, бо доступ до інгредієнтів в нас, я вважаю в рівних можливостях. Виділю ключові моменти чим займається технолог-розробник, це:

  • безпосередньо розробка формули (вміст самої баночки);
  • підготовка зразків для тестування фокус-групою;
  • проведення тестування самої формули (фізико-хімічні тести, тести на стабільність, тести в кінцевому пакуванні);
  • після затвердження формули підготовка супровідної документації, в якій буде міститься уся інформація на продукт (це рецептура, технологія виготовлення, збір документів на інгредієнти, опис формули тощо);
  • підбір та робота з обладнанням;
  • також при першому запуску продукту на виробництві технолог-розробник обов'язково має бути присутнім, щоб проаналізувати процес, подивитися чи адекватно він його прописав, чи потрібно його покращити.

Це загалом ключові такі моменти.

🎤 Ви випустили нову лінійку для догляду за шкірою обличчя. Цікаво було б дізнатися про гель для вмивання детальніше, чому ви назвали його балансуючим?

👩‍⚕️ Цікаве питання. Я вважаю, що зараз товари, якщо це можливо звичайно, мають бути мультифункціональні: це виконувати основну дію заявлену в продукті, а також бонусом покривати ще одну чи більше потребу кінцевого споживача. Чому наш гель балансуючий? Тому що його функціонал балансує між очищенням (його основною задачею) та додатковим доглядом за обличчям.

🎤 BioDtox - що це за інгредієнт, як він впливає на шкіру?

👩‍⚕️ BioDTox — це натуральний активний інгредієнт, що складається з трьох екстрактів, відомих своїм потенціалом у відновленні процесу детоксикації: цитрусових, алое та броколі.

Цитрусові біофлавоноїди також відомі як вітамін Р. Вони не можуть вироблятися організмом і тому повинні надходити з їжею або місцевим застосуванням. Біофлавоноїди відомі своєю ефективністю, особливо як сильні антиоксиданти.

Алое добре відомий своїм позитивним впливом на шкіру, має антиоксидантні властивості.

Броколі є джерелом сульфорафану, що забезпечує ефективний детоксикаційний ефект.

BioDTox стимулює виведення токсинів. Він зменшує адгезію забруднюючих речовин на шкірі, допомагаючи очистити пори, зменшити виділення шкірного сала та покращити колір шкіри.

🎤 Комплекс із оліго-, дисахарадами та солями гіалуронової кислоти - потрібен для зволоження, але чому саме в такому поєднанні?

👩‍⚕️ Це комплексний актив, що збагачений висококонцентрованими зволожувачами, що розроблений спеціально для підтримки оптимального рівня гідратації рогового шару та забезпечує швидке та тривале зволоження шкіри. Ці складові не заважають один одному, а навпаки працюють разом над вирішенням одного важливого питання - це саме зволоження.

🎤 А для моєї сухої та проблемної шкіри підійде цей гель, і взагалі кому підходить розроблена тобою формула?

👩‍⚕️ Гель універсальний, його склад не є агресивним, тому він підходить для всіх типів шкіри. Але не потрібно забувати, що завжди потрібно робити тест, чи він підходить саме вам, це стосується будь-яких засобів. Для проблемної шкіри, яка схильна до висипань, я б рекомендувала спершу очистити шкіру ще гідрофільною олією, а потім змити її залишки гелем.

🎤 Результат від використання буде помітний одразу? І що ми отримаємо при регулярному використанні?

👩‍⚕️ Результат очищення, так, ви помітите одразу. Але якщо ви придбали наш гель тільки що, а перед тим користувалися іншим засобом, то те, як він вплине на вашу шкіру ви помітите через 1-2 місяці, це час за який шкіра адаптується до нового засобу і оновиться.

🎤 Чи потрібно додатково зволожувати або живити шкіру після вмивання гелем?

👩‍⚕️ Так, обов'язково. Хоча і гель має додаткову доглядову функцію, але він не може перекрити повністю потребу шкіри у наповненні та зволоженні. Тому я рекомендую закріпити зволожуючим кремом для обличчя від Mermade. Також не забувайте, про тонізацію.

🎤 Дай нашим дівчатам свою професійну пораду по догляду за шкірою обличчя?

👩‍⚕️ Як людина в якої проблемна шкіра, що схильна до висипань і розширених пор, можу дати пораду не забувати про очищення, це як фундамент у будівництві доглянутої та красивої шкіри.

🎤 Дуже дякую тобі за такий цікавий екскурс у світ формул та інгредієнтів, при виборі засобів для вмивання я буду користуватися новими знаннями📄

Балансуючий гель для вмивання обличчя MERMADE BioDtox & Hyaluronic Acid

P.S. А вам цікаво було дізнатись про складники гелю для вмивання від Mermade?

Про який продукт ви б ще хотіли детальніше почитати і які б запитання поставили нашим технологам?