Хаiт Маргарита

Трендові кольори помад сезону осінь-зима 2023-2024

Трендові кольори помад сезону осінь-зима 2023-2024

Помада – один із найпопулярніших макіяжних засобів кожної жінки. У косметичці може не бути консилера, або пудри, але декілька варіантів помад буде обов'язково!💄

І це зрозуміло, бо гарна помада - це ціле поле для експериментів!

Передивишись купу фото з модних показів та стрітстайлу, я готова поділитися з вами найтрендовішими поєднаннями кольорів та модними фішками у мейкапах.

Поїхали🚔

1. Червоний - хіт сезону!❤️

Пристрасний і сексуальний червоний колір був буквально скрізь у нових колекціях!

Тому у макіяжі пропоную придивитися до класичного поєднання чорного та червоного, тим паче, що кількість дизайнерів, які дотримувалися цієї двоколірної палітри, незліченна.

Класика жанру - чорні стрілки+ червоні губи буде дуже актуальна! До того ж, стрілки - це супер-тренд! Хочу додати, що стрілки можуть бути дуже різними - від класичних до чудернацьких: намальованих на нерухомій повіці, навколо ока, або під ним.🤩

Ще одне супер-хітове поєднання цього сезону - це поєднання сірого і червоного кольорів. У колекціях сезону осінь-зима 2023/2024 срібний колір зайняв головну позицію. Тому, якщо в тебе поки що немає модноі сріблястої сукні, сміливо бери срібний олівецб для очей та малюй стрілку, або нанось на рухому повіку ніжно-сріблясті тіні, а потім фарбуй свої вуста владним червоним. Будеш наймоднішою дівчинкою - це стопудово! 👌😉

Класичні представники,які підійдуть всім:

💋 Dior Rouge у відтінку №999 Iconic

💋 SEPHORA COLLECTION Cream Lip Stain Liquid Lipstick - відтінок 01 Always Red

💋 M.A.C Mac Matte Lipstick y відтінку Ruby Woo

💋 NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream у відтінку Amsterdam

Трендові кольори помад сезону осінь-зима 2023-2024
Трендові кольори помад сезону осінь-зима 2023-2024
Трендові кольори помад сезону осінь-зима 2023-2024
Трендові кольори помад сезону осінь-зима 2023-2024
Трендові кольори помад сезону осінь-зима 2023-2024
Трендові кольори помад сезону осінь-зима 2023-2024

2. Gucci Rosso !💋

Новий it-колір від креативного директора італійського модного Дому Gucci Сабато Де Сарно. Gucci Rosso — це глибокий, насичений відтінок крові, на кілька тонів темніший за середню смужку в фірмовому мотиві Gucci із трьома смугами.

Дуже насичений, глибокий - цей колір заслуговує бути соло на обличчі, тобто стати стати основним яскравим акцентом на ваших губах!

Тому раджу спробувати його в макіяжі з "голими" очима (тобто, зовсім без косметики), або з легкими нюдовими кремовими тінями та чорною тушшю.

Можна знайти у:

💋M. A. C Matte Lipstick у відтінку Sin

💋Maybelline New York SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick у відтінку 50 voyager

💋Wet N Wild MegaLast Lipstick у відтінку cherry bomb

3. Коричневий та його відтінки.🤎🧡

Розбіг великий - від ніжного бежевого до глибоко, дуже насиченного коричневого , кольору землі.

Тут ідеально впишуться всі трендові latte та espresso макіяжі, тобто макіяжі, основані на теплих кольорах, де на шкірі головною зіркою є бронзер, а не рум'яна. Ці тренді, до речі, можна міксувати між собою: легким латте-очам додавати насичену яскраво-коричневу, темну помаду, або навпаки, темним очам - ніжну латте-помаду.

Також, окремою модною фішкю йде додавання до мейкапу золота - наприклад: золота стрілка+насичена коричнева помада, або золотаві тіні + коричневий блиск на губах.

Експериментуйте до схочу!

Можна знайти в:

💋Shiseido Modern Matte Powder у відтінку 507 - Murmur

💋Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick у відтінку Мalt

💋NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick у відтінку 07 - Cold Brew

4. Сяяння та блиск!⭐️⭐️⭐️

Матові текстури у помадах відходять на другий план, і цього сезону ми шукатимемо способи зробити губи свіжішими та блискучими.Рівень сяйва може бути практично засліплюючим, начебто з ефектом латексу. Глянцеві прозорі губи розкішно виглядають, але не варто цим обмежуватися.

Виберіть блиск з відтінком, який найбільше вам подобається – пурпуровий, ягідний, помаранчевий або коричневий, але обов'язково з вініловим фінішем!

У макіяжі блиск можна поєднати з модною фішкою сезону - акцентними віями! Їх не просто потрібно густо фарбувати тушшю, а й експериментувати з накладними, тому що макіяж з акцентом на вії — один із найяскравіших трендів прийдешньої осені.😍🤩

Ну що, дівчата? що скажете? Як вам тренди? Щось вже хочеться спробувати? 😉