Yuriivna 🌸

Attention📢This is O'BAYS!♥️

Attention📢This is O'BAYS!♥️

Я не часто користуюсь підводками,бо малювати стрілки те ще мистецтво!Тому беру пензлик в руки і творю,як вмію.

Сьогодні захотілось намалювати стрілки та написати відгук про підводку від українського бренду O'BAYS.Я отримала підводку у подарунковому боксі і ось настав час відкритися усі слабкі та сильні стороні цього засобу.
Туба підводки зроблена у чорному кольорі,дуже прикро,але на такому кольорі видно усі подряпини,які вже є та ще будуть у майбутньому.Верхня частина,якою безпосередньо малюємо стрілки має видовжену форму.

Пензлик загалом зручний,але з моїм невеликом досвідом малювання стрілок треба часу,щоб вийшла краса.Підводка висихає швидко,стає більш матовою та має середню стійкість,пальцем не розітрешь,але я терла після того,як вона добре висохла.
Якщо вмитися за допомоги пінки,гелю або ж застосувати міцелярну воду то стрілка зітреться,вона не є водостійкою,мене загалом влаштовує такий хід подій.
Такою підводкою можно намалювати як тонкі стрілки,так і товстіші,якщо зовсім новачок в цій справі,то треба буде запастися терпінням,а якщо в цій справі Ви майстер,або просто малюєте стрілки часто,то ніяких труднощів не буде і Ви легко потоваришуєте.Було достатньо часу,щоб "побавитися" цією підводкою,ось така стрілка у мене вийшла,вона добре тримається на протязі дня,не осипається та не відбивається на повіках.

Attention📢This is O'BAYS!♥️
Attention📢This is O'BAYS!♥️