Катя Джей

Як стати чарівною відьмою разом з Black Orchid

Як стати чарівною відьмою разом з Black Orchid

Восени жіноче серце завжди вимагає чогось особливого, правда ж? Хочеться пірнути з головою у світ затяжних дощів, вогкості і зблідлих фарб, що огортають сонні міста важким сірим покривалом.

Лише восени по-справжньому хочеться відчути себе не просто жінкою, а якимось таємничим, майже потойбічним створінням: наприклад, чарівною лісовою відьмою, яка викрадає чоловічі серця. Ну, або хоча б тією самою фатальною красунею, від якої перехожі втрачають голову, ще довгий час принюхуючись до витонченого аромату її парфумів.

Адже осінь – це найкращий час для того, щоб закохувати в себе і з головою поринути у новий роман.

А для мене час жовтого листя – це пора, коли я нарешті можу дістати з дальньої полиці свої улюблені парфуми. І знову в них закохатися. Так, начебто бачу їх уперше у своєму житті.

Для мене аромат Black Orchid від Tom Ford – це гримуча суміш із усіх тих речей, які в іншу пору року були б зовсім недоречні. І які можна дозволити собі лише одного разу на рік – восени, коли сміливо можна дати життя будь-яким своїм фантазіям. Навіть найбожевільнішим.

Цей аромат п'янить, зачаровує, захоплює, поглинає. Від нього йде кругом голова - вам одночасно хочеться вп'ятися їм до смерті і більше ніколи в житті його не відчувати. Він занурює в якусь шалену прірву солодкої розпусти та уточненої жіночності. Відштовхує та притягує. Від нього часом починає нудити, але ти не можеш від нього відірватися.

Black Orchid – це аромат абсолютних крайнощів.

Black Orchid – це витончена сукня з тонкого мережива, поверх якої накинута груба шкіряна куртка. Це жіночна та сексуальна спідниця з шовку, під яку одягнені осінні черевики на рифленій підошві. Це принадна жінка з нічних чоловічих фантазій і вітряна дівчина, яка живе по сусідству. І від цього легко можна втратити голову.

Це важкий, складний аромат із явно вираженими нотками Сходу, який по-справжньому розкриває весь свій багатий букет лише у сиру та холодну погоду. Тому немає сенсу використовувати парфуми в іншу пору року. Вони просто не звучатимуть так, як треба.

Пам'ятайте: будь-який аромат має своє певне коло поціновувачів. Саме цей я назвала б дуже специфічним. Не раджу купувати його, поки ви не відчуєте Black Orchid в реалі (йому необхідно дати 30-45 хвилин на розкриття).

Я наношу Black Orchid на шкіряну куртку або прямо на голу шкіру, використовуючи лише одне розпорошення в повітря. Аромат насичений і дуже стійкий, тому з ним категорично не можна переборщувати.

На прохолодному повітрі з достатньою вологістю парфуми потроху починають розкриватися: мені вони нагадують казковий нічний ліс, порослий мохом і оповитий туманом.

У суху та теплу погоду аромат пахне інакше – якось бідно і зовсім не так. Ось чому ці духи я використовую виключно восени.

За стійкістю цьому парфуму немає рівних. Після одного натискання на флакон моя квартира ще добу зберігає аромат Black Orchid. На шкірі він залишається навіть після гарячого душу, що говорить про нереальну якість духів.

У мене флакон об'ємом 50 мл – його я використовую вже 3 роки. І він досі майже повний.

Тільки з цим ароматом я почуваюся комфортно в холодні осінні місяці, коли дні стають все коротшими. Він як дорогий м'який плед, у який хочеться загортатися знову і знову.

А ще у нього є якась особлива нотка, яка часом проскакує, якщо розпилити Black Orchid прямо на шкіру. Він пахне так, ніби повз вас щойно пройшов чоловік вашої мрії. Дивно, правда?

Можливо, саме тому від нього й іде навкруги голова?..