Lily♥️

АРОМАТИ З НОТОЮ КОРИЦІ: HOT-6 CINNAMON Parfumes

АРОМАТИ З НОТОЮ КОРИЦІ: HOT-6 CINNAMON Parfumes

Всім відомий цей запах з дитинства☺️, як мінімум усім відома шарлотка чи ароматний глінтвейн зі спеціями.

Якось сьогодні спало на думку, що хочеться мені цієї осені для себе …аромат з корицею. Тому у цьому дописі я зібрала для тебе кілька цікавих варіантів для жінок, які шукають аромат, що пахне корицею. Кориця насправді є досить поширеною пряністю, яка зустрічається в ароматах, як для чоловіків, так і для жінок. Отож почнемо, girls!

  • Kilian Angels’ Share. Одним із найкращих ароматів такого типу на мою думку буде Angels’ Share by Kilian – це солодкий і алкогольний аромат із великою кількістю кориці в суміші і до них приєднується праліне і ваніль. Поєднання коньяку, кориці, лісового горіха, бобів Тонку та дубового дерева. Його просто хочеться з'їсти! Яблучна шарлотка з корицею, просочена лікером ... потім ноти змінюються і проявляється трохи вишневої кісточки. Цей аромат підкорив багато дівчат у світі! Пахне божественно!

  • Noel Au Balcon від Etat Libre D’orange. Цей аромат досить святковий «новорічний», але він може бути ідеальним щоденним ароматом для холодних місяців, це точно! Початкові ноти тут мед, абрикос і мандарин, потім кориця і перець чилі, а потім ваніль, пачулі і мускус. Цей аромат 2007 року від Антуана Мезондьє не для всіх, але це теплий аромат унісекс, який дозволить тобі відчути корицю, як пряну, солодку та землисту.

  • Montale Honey Aoud. Аромат не дуже типовий для цього бренду, принаймні серед тих, з якими я знайома. Дуже гарний аромат унісекс. Головні ноти мед, кориця і уд. Кориця тут не криклива, а м'яка, швидше за все, мед її пом'якшує, уда зовсім мало, але він дуже красиво доповнює цей коктейль з меду і кориці. Він не настільки солодкий ,як багато хто може думати.

Отож продовжимо) Сподіваюсь ти читаєш далі. 🤗

  • Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae Forte. Свіжий аромат з корицею? Так, це саме про Aqua Vitae Forte. Аромат для дня і ночі, який починається як лимонний аромат, а потім стає елегантним деревно-квітковим з іланг-ілангом у серці та кардамоном, сандаловим деревом і, звичайно, корицею в основі.

  • Demeter The Library Of Fragrance Cinnamon Bun. Це один із фірмових моноароматів цього бренду. І хоча деякі з них є справді досить складними для сприйняття, як на мене, проте саме цей аромат – пряний, добре округлений і не надто солодкий. Хоча цей аромат є відносно бюджетним ароматом кориці, але звучить чудово.

  • Byredo Eyes Closed. Верхні ноти кориці та кардамону, двох найстаріших ароматів, мають первісну безпосередність, яка пахне комфортом і теплою шкірою як для чоловіків, так і для жінок. У той час як морква, масло ірису та імбир відразу доповнюють верх, але свіжо перекривають будь-яке поняття нудоти – у своїй основі це сучасні відносини рівних. Загадкове поєднання папірусу та пачулі в основі, таке ж стародавнє, але несподіване та сучасне у своїй складності. «Заплющені очі» у своїй побудові перегукується з ідеєю як античного світу, так і сучасного.(Саме цей аромат для мене залишається загадковим, бо ще не вдалося затести, проте при нагоді неодмінно це зроблю!