Легендарний Clearing BB від Holika Holika
Враження, чим сподобався, який у використанні. Мій новий улюбленець 🥰
Привіт!
Давно виловлювала цей бібік на знижках, бо боялась, що мені не підійде тон (а тестерів ніде немає). Як виявилось пізніше - відтінок для мене ідеальний🥰
Ця лінійка ВВ має багато видів: aqua, shimmering, але я для себе обрала версію clearing для проблемної шкіри.
Крем представлений у зручній тубі, яка оснащена носиком з дозатором (як на мене, то дозатор не найзручніший - можна випадково видавити забагато продукту).
Обʼєм стандартний - 30 мл, з моєю акти вністю використання на рік точно вистачить 😅👌🏻
Колір
Цей ВВ має жовтий підтон, і хоч я сама по собі бліда та більш сіренька, але цей колір виявився дуже вдалим (чим я була сильно здивована, бо готувалася до використання аджастеру).
На свотчах рука трошки забруднена пастою від ручки (це я здавала паразитологію і не могла запамʼятати 100500 видів глистів🤣), тому тут можна побачити щільність крему. Третє фото - трішки вбила тон пальчиками. Може здатися, що він западає, але це тому, що рука суха.
На шкірі
В цілому мені даний тон що кольором, що консистенцією нагадав чомусь Eveline Wonder Match (маю 25 відтінок і теж його сильно люблю і рекомендую, тут був огляд 👉🏻https://club.makeup.com.ua/post/12729/)
В нанесенні тон дуже комфортний і чудово розподіляється як пензлем, як спонжем, так і пальчиками. Найлегше покриття особисто у мене (із всіма основами, не тільки з цією) виходить спонжем, хоча по логіці повинне бути пальцями, але то таке (тут на фото нанесений саме спонжем).
Фініш натуральний, сатиновий - не глухий мат, але і не блищить на обличчі. Особисто у мене зараз немає бажання навіть закріплювати його пудрою, роблю це виключно задля того, щоб трошки закріпити і тон не рухався впродовж дня (і то лише в Т-зоні). Зазвичай пудра - це маст-хев для мене, жодее макіяж без неї не обходиться.
В носці максимально комфортний. На обличчі не відчувається. Не "сповзає" з часом, не "зʼідається", але я не можу обіцяти такого ефекту на жирній шкірі. Можливо при підвищеній жирності його доведеться поправляти час від часу, але це нормальна ситуація.
В пори не западає (при умові добре підготовленої шкіри). Подивіться, як гарно він лежить 🥹 хіба це не краса?
Ступінь перекриття - я б назвала її середньою. Особисто для мене це найкомфортніший вид перекриття, коли тон вже не легкий, але ще і не занадто щільний (така собі золота серединка). В деяких місцях, якщо є почервоніння/запалення, може знадобитися консилер.
Склад
Я не буду розбирати повністю кожен компонент від кірки до кірки - не вважаю це за потрібне. Я, чесно кажучи, навіть маючи проблемну шкіру, не сильно вимоглива до складів тональних засобів, бо камон, ну це тональний крем, в ньому пігменти, в ньому силікони, що від нього можна хотіти?
Даний ВВ має фактор SPF захисту 30, можливо взимку буде ок його використовувати самостійно, без санскріну, але в інші сезони - однозначно під нього потрібен СПФ додатковий.
Потенційно комедогенних компонентів в основі немає, а це значить, що пори забивати він не повинен (памʼятаємо, що комедогеність індивідуальна). Я змиваю його гідрофільною олією - це найкращий демакіяж для такого тонального засобу, як на мене.
Загальні враження
В принципі мені цей тон дуже сильно полюбився. Зараз маю три відкритих тональних і рука тягнеться саме до цього💘
Однозначно рекомендую спробувати цей ВВ, тому що він якщо не ідеал, то майже ☺️
Я тепер завжди буду мати його в своєму арсеналі, а також хочу спробувати версію Aqua (по свотчах мені здалось, що він має більш сірий підтон).
Коментарі (0)