Швець Карина🤍

Легендарний Clearing BB від Holika Holika

Легендарний Clearing BB від Holika Holika
Легендарний Clearing BB від Holika Holika

Привіт!

Давно виловлювала цей бібік на знижках, бо боялась, що мені не підійде тон (а тестерів ніде немає). Як виявилось пізніше - відтінок для мене ідеальний🥰

Ця лінійка ВВ має багато видів: aqua, shimmering, але я для себе обрала версію clearing для проблемної шкіри.

Крем представлений у зручній тубі, яка оснащена носиком з дозатором (як на мене, то дозатор не найзручніший - можна випадково видавити забагато продукту).

Обʼєм стандартний - 30 мл, з моєю активністю використання на рік точно вистачить 😅👌🏻

Цей ВВ має жовтий підтон, і хоч я сама по собі бліда та більш сіренька, але цей колір виявився дуже вдалим (чим я була сильно здивована, бо готувалася до використання аджастеру).

На свотчах рука трошки забруднена пастою від ручки (це я здавала паразитологію і не могла запамʼятати 100500 видів глистів🤣), тому тут можна побачити щільність крему. Третє фото - трішки вбила тон пальчиками. Може здатися, що він западає, але це тому, що рука суха.

В цілому мені даний тон що кольором, що консистенцією нагадав чомусь Eveline Wonder Match (маю 25 відтінок і теж його сильно люблю і рекомендую, тут був огляд 👉🏻https://club.makeup.com.ua/post/12729/)

В нанесенні тон дуже комфортний і чудово розподіляється як пензлем, як спонжем, так і пальчиками. Найлегше покриття особисто у мене (із всіма основами, не тільки з цією) виходить спонжем, хоча по логіці повинне бути пальцями, але то таке (тут на фото нанесений саме спонжем).

Фініш натуральний, сатиновий - не глухий мат, але і не блищить на обличчі. Особисто у мене зараз немає бажання навіть закріплювати його пудрою, роблю це виключно задля того, щоб трошки закріпити і тон не рухався впродовж дня (і то лише в Т-зоні). Зазвичай пудра - це маст-хев для мене, жодее макіяж без неї не обходиться.

В носці максимально комфортний. На обличчі не відчувається. Не "сповзає" з часом, не "зʼідається", але я не можу обіцяти такого ефекту на жирній шкірі. Можливо при підвищеній жирності його доведеться поправляти час від часу, але це нормальна ситуація.

В пори не западає (при умові добре підготовленої шкіри). Подивіться, як гарно він лежить 🥹 хіба це не краса?

Ступінь перекриття - я б назвала її середньою. Особисто для мене це найкомфортніший вид перекриття, коли тон вже не легкий, але ще і не занадто щільний (така собі золота серединка). В деяких місцях, якщо є почервоніння/запалення, може знадобитися консилер.

Я не буду розбирати повністю кожен компонент від кірки до кірки - не вважаю це за потрібне. Я, чесно кажучи, навіть маючи проблемну шкіру, не сильно вимоглива до складів тональних засобів, бо камон, ну це тональний крем, в ньому пігменти, в ньому силікони, що від нього можна хотіти?

Даний ВВ має фактор SPF захисту 30, можливо взимку буде ок його використовувати самостійно, без санскріну, але в інші сезони - однозначно під нього потрібен СПФ додатковий.

Потенційно комедогенних компонентів в основі немає, а це значить, що пори забивати він не повинен (памʼятаємо, що комедогеність індивідуальна). Я змиваю його гідрофільною олією - це найкращий демакіяж для такого тонального засобу, як на мене.

В принципі мені цей тон дуже сильно полюбився. Зараз маю три відкритих тональних і рука тягнеться саме до цього💘

Однозначно рекомендую спробувати цей ВВ, тому що він якщо не ідеал, то майже ☺️

Я тепер завжди буду мати його в своєму арсеналі, а також хочу спробувати версію Aqua (по свотчах мені здалось, що він має більш сірий підтон).