Олена В

Carboxy від українського бренду Selfie Care

Карбоксітерапія зайняла почесне місце в моєму догляді. Я вже багато купувала наборів: і корейські,і українські.

Ця карбоксі українського бренду Selfie Care покорила мене ціною. І...дієвістю,як не дивно.

Цей набір називається Біоревіталізація.

Набір складається з двох частин: маска та активатор.

• Карбоксильна маска, 30 мл. Її активна формула містить екстракти полуниці, равлика і гіалуронову кислоту. Засіб тонізує шкіру і запобігає появі вікових змін.
  • Активатор, 30 мл. При поєднанні з маскою він створює бульбашки, які насичують шкіру киснем та активізують процеси оновлення.

З мого досвіда такого наборчику вистачить на разів 7-8. Тобто достатньо для того,щоб зрозуміти чи діє він.

Яка задача у карбоксімасок:

-вирівнювання тону

-боротьба з пігментацією

-підвищення еластичності шкіри

-iнтенсивне зволоження шкіри

-зменшення видимості зморшок

-підвищення тургору шкіри

-ліфтинг

Як користуватися:

Рівномірно наносимо маску на очищену шкіру та залишаємо на декілька хвилин, потім зверху наносимо гель-активатор. Виробник пише,що маска буде піниться. На жаль,вона не піниться. Але... якщо нанести товстим шаром,то буде гарне поколювання і трохи бульбашок,які зникнуть зразу ж. Тримати треба більше,ніж вказано. Я тримаю хвилин 20-30. Потім змиваю теплою водою. І наношу свій звичний уход.

У мене дуже чутлива шкіра. І від інших карбоксі заважди шкіра червоніла. Від цієї зовсім трохи. Але пощипує знатненько.

Ще розкажу про свій казус з цією процедурою.

Влітку я приїхала з відпочинку. Погано вночі в поїзді спала і була досить втомленою. Вирішила зробити карбоксі перед денним сном. Нанесла два шари,лягла ,скролила в інтернеті (доки маска була на обличчі) і заснула. Аж на годину з хвостом. Прокинулася чесно кажучи в переляці. Побігла змивати. Думала-згорить обличчя.

А ні...лице було як мармур. Так підтяглося. Жодного висипу, покрасніння. Ліфтинг був помітний. Лише поколювання всередині тривало пару годин. Обличчя було таким свіжим і відпочившим,що я була приємно здивована.

Зробила висновок,що тримати треба точно більше 10-15 хвилин,щоб результат вас радував.

Тому й вирішила знову пройти курс зараз.

Роблю один раз на 5-7 днів. Краще робити вечором чи якщо ви не збираєтеся зразу ж на вулицю.

Хоча,одного разу зробила перед поїздкою,просто після маски щедро нанесла санскрін.Пігментація не з'явилася.

Що особисто мені дає ця карбоксі:

-гарно освіжає шкіру

-дійсно покращує тонус шкіри. Це можна побачити після декількох процедур.

-прибирає пігментацію. Перевірено. Минулого року була маленька пляма на щоці.ЇЇ карбоксі вивела за раза 2-3. І це було посеред літа. Але я робила іншої фірми,теж українського бренду (H2Organic). Але пляму в зоні декольте не вивела,лише трохи освітлила. Хоча я не наносила туди маску регулярно, забувала весь час.

Саме цей набір запобігає пігментації і вирівнює тон.

-є незначний ліфтинг та гарне зволоження.

-дуже бюджетний варіант. У косметолога не робила, але у косметолога така процедура буде коштувати більше,ніж коштує цей весь набір .

Склад

Карбоксильна маска для обличчя: Aqua, Sodium Bicarbonate, Propanediol, Dicaprylyl Carbonate, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Hydroxyethyl Cellulose, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Laminaria Digitata Extract, Sodium Hyaluronate, Snail Slime Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin,Parfume, Fraganaria Moschata Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice.

Активатор: Aqua, Tartaric Acid, Malic Acid, CitricAcid, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil.

Дуже рекомендую спробувати спочатку саме цей набір. Бо ці маски не такі агресивні,як маски інших брендів. Але результативні,коли це курсом робити раз на 5-7 днів.

Це гарне доповнення до вашої рутини ,якщо ви хочете боротися з пігментацією і хочете додати сяяння вашій шкірі та покращити тонус.

Я користувалася й іншим набором Selfie care. Він спочатку мені не сподобався (були завищенні очікування і я очікувала бульбашок). Але я побачила накопичувальний ефект пізніше,десь ближче до кінця тюбіків. Тому тепер довіряю цьому бренду і хочу пройти інші набори їхніх карбоксі.

Дуже дякую за увагу!