Елена

Hirudo Derm Sun Protect Ultra Protect Face

Hirudo Derm Sun Protect Ultra Protect Face
Hirudo Derm Sun Protect Ultra Protect Face

Вітаю 👋

Цього року вересень видався наче літо. І мої плани про пониження *градусу* рівня захисту від сонця, різко змінилися. Тому вирішила спробувати ось цей популярний санскрін. Влітку спіймати його на сайті було неможливо, зате зараз він у свободному доступі.

Що привабило? По-перше, технічні характеристики та ціна. Невже за таку ціну можна мати дійсно якісний засіб, в той час, коли деякі санскріни коштують як крило літака? Скажу відразу, що розумію, чому у нього так багато поцінувачів )

Порадував зовнішній вигляд та флакон. Виглядає доволі солідно. Єдине "але", що під час активного використання, дозатор може забиватися. Та то таке.

Крем середньої текстури, легко розподіляється по шкірі. Не вибілює. Після нанесення залишається жирний блиск, та після вбирання крему, блищить вже менше. Моя шкіра сприймає санскрін дуже добре. Виглядає м'якенькою та зволоженною, приємною на дотик. Впродовж дня ніяк не відчувається на шкірі. І моє улюблене - не липкий! Залишає після себе помірний блиск, який я прибераю серветкою. Впродовж дня не жирнить обличчя. Казка же, особливо за таку ціну.

Про ефект скажу так. В один із вихідних днів, провела його на активному сонці. На обличчя та шию наносила цей санскрін, поновлюючи впродовж дня ще 2 рази. Так ввечері помітила, що відкриті ділянки без крему (ну правильно, навіщо на них наносити захист, осінь же 🙄) помітно виділялися. Обличчя та шия залишалися світлими )

Санскрін сподобався. Дівчатка, якщо захочете його собі на літо, то замовляйте заздалегідь ) Я мабуть замовлю собі ще один, як раз на весну.