Strange Love

Рум'яна LAMEL 404 та Demi Method: Розкажу про нове слово у мейкапі

Рум'яна LAMEL 404 та Demi Method: Розкажу про нове слово у мейкапі
Рум'яна LAMEL 404 та Demi Method: Розкажу про нове слово у мейкапі

⚫Рум'яна мають пудрову текстуру, легко наносяться і розтушовуються. Не залишають плям, навіть на добре зволоженій шкірі.

⚫Відтінок 404 TAUPE заслуговує на увагу, бо у ньому відсутні набридливі руді тона, він повністю імітує собою відтінок природніх тіней на обличчі, які створює рельєф черепу.


Саме тому я обрала LAMEL 404 TAUPE для експериментів з Demi method.

Що це за метод? Це абсолютно новий і революційний підхід до макіяжу від візажистки Cara Brook. Принципи методу дуже прості. Якщо коротко: затонувати і замаскувати темні ділянки обличчя значно важче, ніж додати кольору на бліді та надто світлі. Це абсолютно не те ж саме, що класичний контуринг - це додавання рівноваги, з опиранням на кольорову теорію. Також авторка методу наполягає, що звичне використання тонального в одному відтінку на все обличчя - зайве, боротися з нерівномірностями можна за рахунок гри з пересвітленими ділянками обличчя.

Я отримала доступ до кількох відео-уроків Cara Brook і уважно прослухала їх. Покажу вам свої перші спроби осмислити базу Demi method за допомогою LAMEL 404 TAUPE. Перший етап - згладжування всіх світлотіней обличчя.

Рум'яна LAMEL 404 та Demi Method: Розкажу про нове слово у мейкапі

Ось так лише за допомогою LAMEL 404 TAUPE я спробувала вирівняти тон та рельєф свого обличчя та додати виразності певним ділянкам.


⚫Завдяки додаванню пігменту на верхню повіку, мені вдалося нейтралізувати сліди sun damage: зверніть увагу, що пігменті плями злилися з основним відтінком шкіри, їх простіше замаскувати в коричневих тонах, ніж перекрити світлими. Сама ж повіка та її кутики перестали виглядати настільки червоними та запальними


⚫ Тільки не втрачайте свідомість, але я додала глибини мішкам під очима. Так, так, зверніть увагу, що на фото ДО шкіра у тій зоні значно світліша. Я просто додала трішки LAMEL 404 TAUPE на зону під очима, і це одразу зробило погляд менш втомленим, а мішок - менш виразним.


⚫ Також я затемнила рум'янами скулу (там, де ми зазвичай наносимо хайлайтер) та лінію росту волосся. Це допомогло візуально звузити обличчя та вирівняти тон на лобі.


⚫ На фото ДО валики верхньої губи надто світлі та сильно контрастують з темними кутами губ. Замість того, аби висвітлювати темні зони, я додала трішки коричневого пігменту на пересвітлені ділянки.

⚫ З носом та внутрішнім кутикои ока діяла так само: затемнила пересвітлені ділянки, замість того, щоб намагатися затонувати від природи темні ділянки.


Фінальний результат мені дуже сподобався. Спочатку було дивно повністю перекроювати свій звичний спосіб нанесення макіяжу, проте я швидко почала бачити на своєму обличчі тмяні та надто світлі ділянки та боротися саме з ними. Вживу, до речі, макіяж виглядає ще краще, я виглядаю свіжіше, ніж зазвичай. Наче дуже добре виспалася.

Нагадаю, що різниця на ДО та ПІСЛЯ досягнута лише шляхом додавання рум'ян нейтраль-коричневого відтінку. Ніяких консилерів, тонатних чи хайлайтерів.

Проте візуально навіть колір шкіри став кращим, а почервоніння менш помітним (особливо на носі). Це результат зменшення такого сильного контрасту між надто світлими ділянками обличчя та темними.