Alina Litva

Можливо, це найкращі очищувальні засоби

Можливо, це найкращі очищувальні засоби

Я не б'юті-маніяк, яка нескінченно тестує нові засоби й обирає найкращі, а я з тих, хто давно знайшов робочі продукти й кайфує від них. Тривалий час користувалася пінкою для обличчя Genosys, але іноді додаю в догляд аптечні марки.

Не варто забувати, що назвати косметичний засіб можна як завгодно - хоч гель, хоч пінка, хоч мус, хоч манна небесна, все одно за формулою своєю це буде очищувальний засіб для шкіри. Більш м'який, або більш жорсткий, але суть одна. Різниця здебільшого лише у формі засобу: розчин ПАР із загусником або розчин із диспенсером. Маркетологи роблять свою справу))

Ці очищувальні засоби не змиють навіть нещільний SPF з фізичними фільтрами, але як другий етап - незрівнянні.

Ніжна піна від Filorga, максимально делікатно наводить чистоту і має нейтральний запах (він скоріше навіть відсутній). На виході, шкіра неподразнена, свіжа, без стягнутості і зневоднення. Мус м'яко впливає на ніжну шкіру навколо очей, чинить очищувальну, зміцнювальну та оздоровлювальну дії.

Діючі інгредієнти: гіалуронова кислота, екстракт білої лілії і каприлікаприл глікозид - м'яка очищувальна основа.

Міцелярна піна від La Roche-Posay обіцяє зберегти фізіологічний баланс шкіри завдяки формулі з вмістом полімерів, які використовуються в медичних препаратах для промивання очей. Проте вона агресивніша до шкіри навколо очей, але якщо обходити цю зону, то цілком справляється зі своїми обіцянками.

Ключові інгредієнти: термальна вода і гліцерин.

Кому не підійдуть? Людям, які звикли змивати макіяж одним продуктом.