Mandarinka

Маска гоммаж від Урьяж: рекомендація дерматолога як етап лікування запалень.

Маска гоммаж від Урьяж: рекомендація дерматолога як етап лікування запалень.

Всім привіт! Рік тому я активно боролася з такою жахливою проблемою, як демодекоз, сподіваюсь мої відгуки на цю тему зможуть допомогти комусь іншому подолати цю проблему. Одним із засобів, який призначив мені лікар на той період, стала Маска від компанії Урьяж - М'яка маска-гоммаж для обличчя Uriage Hyseac.

Маска гоммаж від Урьяж: рекомендація дерматолога як етап лікування запалень.
Маска гоммаж від Урьяж: рекомендація дерматолога як етап лікування запалень.

Колір маски дуже приємний, трохи зеленуватий, мені було цікаво наносити його на обличчя. Крім того, є маленькі скрабуючі зернятка, вони не подряпують шкіру, але відчуваються на ній.

Запах дуже легкий, його практично не відчувається - це дуже добре, оскільки маску треба тримати на обличчі, і сильний аромат може відволікати або просто не підходити.

Спочатку очищую шкіру гідрофільним маслом, використовуючи гель для вмивання з цієї ж серії, потім маска Урьяж, і, нарешті, крем для обличчя.

Наношу маску тонким шаром на 5-15 хвилин - намагаюся робити це рівномірно, але, на жаль, не завжди виходить. Спочатку на запалених ділянках маска може дещо поколювати, але не сильно, дискомфорту не викликає.

З часом маска висихає, якщо тримати її занадто довго, то починає сильно стягувати шкіру, тому краще цього не робити, так само як і не розмовляти - маска замерзає на обличчі.

Змиваю маску частинами: по суті зволожую якусь частину шкіри і масажними рухами роблю щось на зразок скрабування, а потім остаточно змиваю маску з обличчя.

✅ Ефект відшелушування - досить часто з'являються різні дрібні чорні цятки, які забивають пори, і маска добре з ними впорається.

✅ Підходить для проблемної шкіри - маска чудово заспокоює проблемну шкіру, запалення можуть не зникнути миттєво, але маска має заспокійливий ефект.

✅ Робить шкіру гладенькою і візуально більш свіжою.

✅ Досить економний: вартість маски звісно висока, але розход дуже економний.

Я використовую маску досить довго, під час загострення запалень я наносила її через день. Зараз, після того, як запалення зникли, і я стала лінивою, то наношу її лише 1 раз на тиждень, але вважаю цього достатньо. Зараз я підтримую шкіру в гарному стані завдяки, зокрема, масці.