O’Ostah

Антицелюлітний масаж

Антицелюлітний масаж
Антицелюлітний масаж

Я трохи мазохістка, якщо справа стосується процедур для тіла. У моєму житті були вакуумні банки, перцеве обгортання, медовий масаж, мезороллер, мфр рол, бабусин аплікатор Кузнєцова, курс смердючих скипидарних ванн… Я ніколи не жаліла себе і могла гарувати щіткою годинами. Але натхнення з віком згасло і я вирішила довірити тіло масажеру. Мовляв, нехай він робить свою справу, а я відпочину. Та не так сталось, як гадалось. Не можу не поділитись цим досвідом із вами.

Чудо на паличці купувалось для розминання стегон та інших м‘яких частин. Затест у магазині пройшов успішно і тривав буквально пару хвилин. Навіть через джинси я відчула як масажер добре пропрацьовує відкладені за місяці лежання "запаси". Сповнена надії, я рушила додому у передчутті якісного антицелюлітного (і релаксуючого) масажу.

На сайті я не знайшла свій бренд, тому прикріпляю схожі дива техніки.

• розслаблює м‘язи;
  • допомагає позбутись болю у місцях зажимів;
  • має інфрочервоні лампи;
  • а також три насадки;
  • підходить для масажу різних зон;
  • ЛЕГКЕ транспортування (важить штука майже кіло та має довжину 80 см, тож із легкістю виробник перегнув).

Потрібна тільки електроенергія, міцна рука (краще - чужа) та тіло. Працює гаджет 15 хвилин, автоматично вимикається, відпочиває 15 хвилин і можна починати по колу. Не рекомендується масажувати одну ділянку більше 3 хвилин.

1. Для проблемних зон на бедрах. Якщо увімкнути машину на повну потужність - масажує не гірше профі. Відчуття приблизно такі ж (хто був на процедурі антицелюлітного масажу - той знає).
  2. Для сідниць і литок (тут не так боляче).

Масажувати спину цією штукою я не змогла. Якщо натрапити на кістку - зірки з очей. Гаджет підходить тільки для м‘яких зон, а на спині у мене такого немає.

1. Масажер реально важкий. Через 5 хвилин рука просто горить, робити масаж стоячи - анріал.
  2. Він великий і незручний. Ручка занадто довга - ідеально для масажу спини, є але до ніг я і без того можу дістатись. Мені точно була потрібна інша модель.

Чи користуюсь я девайсом кожен день? Ні, тричі на тиждень і через силу. Тобто, це зовсім не той випадок, коли масаж роблять за тебе. Тут потрібно прикладати зусилля і це не легше, ніж розминати тіло власноруч.

Думаю, таку штуку краще подарувати чоловіку, який має більшу силу, більше м‘язів та підшкірної тканини.