Ефекти вна біо-маска: краща з бюджетного сегменту
Коли почала використовувати цю маску для волосся, все думала: чому не звертала на неї уваги раніше?
Мабуть, мене відштовхувала ця яскрава баночка. Адже часто, чим яскравіше упаковка, тим гірше вміст. Та й мас-маркет для волосся обираю рідко...І дарма!
У цій масці великий вміст натуральних компонентів, відсутні парабени, силікони, SLES, SLS, мінеральні олії та парафін.
Маска заслужено називається "Bio". Не тестується на тваринах, не містить компонентів тваринного походження, а упаковка придатна для переробки.
В основі : олії манго, оливи, кунжуту, чорного кмину, льону, кісточок малини та авокадо. Вони забезпечують інтенсивний догляд за сухим і сильно пошкодженим волоссям:
• стимулюють регенеруючі процеси, мають зміцнюючий ефект;
• збагачують клітини вологою;
• пом'якшують, надають гладкості та натурального блиску.
Засіб розроблено разом із трихологами.
Упаковка: чорна банка із яскравими рожево-аквамариновими наклейками. Градієнтний контраст на темному тлі асоціюється із космосом. Завершують дизайн золоті елементи та написи. Безперечно привертає увагу. Виглядає "кричущою". Я вже відвикла від таких баночок, але не проти них. Серед лаконічних тюбиків виділяється😁.
Об'єм маски великий, цілих 300 гр.
На одне застосування потрібно небагато, тож вона у мене надовго.
Є фольгований захисний шар, щоб маска не протікала.
Склад маски, як вже згадувала, гарний:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Sesamum Indicum Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Nigella Sativa Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Lineum Usitatissimum Seed Oil, adamia Ternifolia Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Persea Gratissima Oil, Mangifera Indica Seed Butter, Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, Rosmarinus Ocinalis Leaf Extract, Panthenol, Lactic Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Polyglycerer Zea Mays Starch, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-7, BHT
Маска білого кольору, жирненька і приємна за текстурою. Пахне жуйкою. Мені подобається, але аромат на любителя. Він яскраво виражений, спочатку після застосування зберігається на волоссі. Може здатися нав'язливим,залишається навіть на рушнику.
Наносити маску потрібно на чисте вологе волосся по довжині і тримати від 5 до 30 хв.
Значної різниці скільки тримати маску не помітила. Якщо 30 хвилин або більше, волосся стає важчим.Тому оптимально тримаю 5-10 хвилин і змиваю теплою водою.
У мене тонке пористе волосся.
Результат подобається: волосся стає м'яким, насиченим і блискучим. При цьому, не порушує природну красу: підійде і прямому, і кучерявому волоссю. Не обтяжує, гарно зволожує. Маска діє відразу ж, не потрібно чекати на її накопичувальний ефект.
Як для бюджетної, показала себе на відмінно.