Найбюджет ніша знахідка цього року, яка робить чудеса
Працюючий крем від украінського бренду Elenis
Зволожуючий крем для тіла з ефектом ліфтингу бренду Elenis приємно здивував своєю дієвістю. Купила зі знижкою на початку літа і більша половина ще є, хоча користуюся щоденно. Надзвичайно економний.
Консинстенція
Крем білого кольору, має густу консистенцію, комфортно розподіляється по шкірі та вбирається моментально - це означає, що можна не чекати по 15 хвилин, перш ніж одягнутися. У мене навіть найлегші флюїди так швидко не працюють!
Аромат
Приємний, косметичний, ледве відчутний.
Буває грішу, зізнаюся. Мені настільки подобається текстура, що іноді я наношу його не тільки на тіло, а й на обличчя. Чомусь здається, що на нього комфортніше лягають косметичні продукти. Але пружна шкіра шиі, декольте - то виключно його заслуга.
У складі присутні чудові працюючі компоненти:
Aqua, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Laminaria Digitata ,Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Stearyl Alcohol, Stearic Acid, Melilotus Officinalis (Sweet Clover) Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Isopropyl,Myristate, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Niacinamide, Camellia Oleifera Seed Extract, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Parfum, Sorbitan Caprylate,1.3-Propanediol, Benzoic Acid.
Моі висновки:
- шкіра стає зволоженою, щільною та помітно більш пружною;
- з'являється тонус;
- вирівнюється рельєф;
- немає жодних відчуттів, що викликають дискомфорт;
- не залишається липкої плівки, шкіра дихає;
- не виникає алергічних реакцій чи почервоніння, хоча я до них схильна.
Рекомендую придбати для осінньо-зимового періоду, бо для моєі сім'і це мастхев.
Бачите знижку на нього - ловіть! Не пошкодуєте точно, бо він дійсно класно працює на шкірі.
Коментарі (0)