Anna_feerie

Маска для губ Laneige Good Night Sleeping Care Berry

Маска для губ Laneige Good Night Sleeping Care Berry
Маска для губ Laneige Good Night Sleeping Care Berry
Маска для губ Laneige Good Night Sleeping Care Berry

Потрапила і до мене ця знаменита масочка для губ))). Це доволі неоднозначний продукт для багатьох, адже відгуки є прямо протилежні: хтось її обожнює та повторює вже не перший раз, а хтось критикує за неефективність та навіть більше - звинувачує у звиканні та погіршенні своїх проблем. Та хоч я і була скептично налаштована через склад, але в результаті залишилась задоволеною 🥰.

Чому я маю нарікання на інгредієнти? Бо окрім мого улюбленого масла ши, восків та трав'яних екстрактів маємо ще полі- та поліізобутени (синтетичні полімери, без яких я була б не проти обійтись)). Але маю сказати, що в даному продукті вони виконують свої функції та не викликають в мене жодних негативних реакцій.

Виробник позіціонує цей бальзамчик як нічну маску, тож спочатку я саме так його і використовувала - наносила на вуста перед сном і на ранок вони були м'які та зволожені. Маска доволі щільна, липкості мінімум, зате одразу відчувається, що губи захищені. Але тут треба відмітити, що мої губи не мають виражених проблем з сухістю, та все ж я користуюсь матовими помадами, багато часу проводжу на вулиці в різну погоду, тому на ніч завжди наношу гігієнічку, щоб не допустити пересихання.

Якщо ж у вас часто бувають тріщинки та болюча сухість, має сенс окрім зовнішніх засобів звернути увагу на жиророзчинні вітаміни (а саме A, D та Е), у випадку ж тріщинок у куточках губ (так звані заїди) - краще перевірити рівень заліза та вітаміна В12 🤗. Бо ж краще один раз виявити та вилікувати причину, ніж постійно страждати від дискомфорту😘.

А цікаво те, як чудово вона виглядає на губах, додаючи їм сяяння, об'єму та спокусливості! Мені дуже подобається використовувати її вдень замість блиску: вона не тече, не липне, довго залишається на вустах і класно підходить під макіяжі з акцентом на очі (плюс турбується про ніжну шкіру😉). Тому я цілком задоволена цією крихіткою і можу сміливо рекомендувати всім, хто боявся спробувати Laneige Good Night Sleeping Care Berry через негативні відгуки: візьміть мініатюру - якщо буде замало живлення, зможете використовувати в якості класного блиску для губ!))