Маска для губ Laneige Good Night Sleeping Care Berry
Потрапила і до мене ця знаменита масочка для губ))). Це доволі неоднозначний продукт для багатьох, адже відгуки є прямо протилежні: хтось її обожнює та повторює вже не перший раз, а хтось критикує за неефективність та навіть більше - звинувачує у звиканні та погіршенні своїх проблем. Та хоч я і була скептично налаштована через склад, але в результаті залишилась задоволеною 🥰.
Чому я маю нарікання на інгредієнти? Бо окрім мого улюбленого масла ши, восків та трав'яних екстрактів маємо ще полі- та поліізобутени (синтетичні полімери, без яких я була б не проти обійтись)). Але маю сказати, що в даному продукті вони виконують свої функції та не викликають в мене жодних негативних реакцій.
Засіб має доволі густу консистенцію (зручніше діставати аплікатором, я використовую косметичну лопаточку зі свого арсеналу). Відчутно пахне фруктовою жуйкою 🤩.
Виробник позіціонує цей бальзамчик як нічну маску, тож спочатку я саме так його і використовувала - наносила на вуста перед сном і на ранок вони були м'які та зволожені. Маска доволі щільна, липкості мінімум, зате одразу відчувається, що губи захищені. Але тут треба відмітити, що мої губи не мають виражених проблем з сухістю, та все ж я користуюсь матовими помадами, багато часу проводжу на вулиці в різну погоду, тому на ніч завжди наношу гігієнічку, щоб не допустити пересихання.
Якщо ж у вас часто бувають тріщинки та болюча сухість, має сенс окрім зовнішніх засобів звернути увагу на жиророзчинні вітаміни (а саме A, D та Е), у випадку ж тріщинок у куточках губ (так звані заїди) - краще перевірити рівень заліза та вітаміна В12 🤗. Бо ж краще один раз виявити та вилікувати причину, ніж постійно страждати від дискомфорту😘.
Що ще цікавого в масочці від Laneige?
А цікаво те, як чудово вона виглядає на губах, додаючи їм сяяння, об'єму та спокусливості! Мені дуже подобається використовувати її вдень замість блиску: вона не тече, не липне, довго залишається на вустах і класно підходить під макіяжі з акцентом на очі (плюс турбується про ніжну шкіру😉). Тому я цілком задоволена цією крихіткою і можу сміливо рекомендувати всім, хто боявся спробувати Laneige Good Night Sleeping Care Berry через негативні відгуки: візьміть мініатюру - якщо буде замало живлення, зможете використовувати в якості класного блиску для губ!))
Коментарі (0)