Катя Джей

Роликовий масажер Payot проти набряків та втоми

Роликовий масажер Payot проти набряків та втоми

Коли у мене видається не особливо "свіжий" ранок, я завжди звертаюся за допомогою до цього роликового масажера для шкіри обличчя. Тому що він справді вміє творити дива.

Я використовую масажер Payot Roselift Face Roller перед тим, як нанести на обличчя макіяж. Усього 5-7 хвилин масажу у бік потрібних ліній, і обличчя моментально змінюється.

Завдяки тому, що девайс важкий сам по собі, немає необхідності докладати будь-яких зусиль. А завдяки матеріалу, з якого він виготовлений, ролики масажера не потрібно додатково охолоджувати - вони завжди холодні без зайвих хитрощів.

Якщо у вас часто є набряки вранці, ця штучка допоможе їх позбутися

Для мене це ранковий мастхев, адже:

  • Роликовий масажер відмінно прибирає припухлості та набряки зі шкіри обличчя
  • Масаж цим девайсом покращує колір обличчя і робить його свіжішим
  • Невеликий, але помітний ефект омолодження: ролики підтягують шкіру

Зрозуміло, всі ці позитивні ефекти будуть помітні краще, якщо не лінуватися та використовувати масажер Payot Roselift Face Roller щодня.

Знаю, що багато жінок користуються подібними девайсами у поєднанні із сироватками та кремами. Я використовую масажер на голій шкірі після вмивання без будь-яких доглядових засобів.

Можу рекомендувати цю штучку всім, у кого вранці буває пом'ятий вигляд. Я користуюся роликом Payot понад рік і дуже задоволена результатом.