Пломбір на шкірі 🍦 з Lirene ⭐️
Чудовий крем на кожен день 🤩
Нещодавно я отримала цей крем для тіла в подарунок та вже можу розповісти про нього 💛
⭐️
Я вже думала сама цого купити , аж тут на Мейкап смачна во всіх сенсах акція з цим кремом в подарунок , тому я недовго думаючи замовила і собі 😁
- Крем має в складі масло ши, соняшникову олію, масло кокоса та олію мигдалю . Взагалі склад крему непоганий 👍🏻
- Також екстракти гарденії та пітахайї 🌸
- Крем має легку та водночас поживну дію, вбирається в шкіру швидко при цьому не залишає липкості , жирності . Ідеальне рішення для ранкової рутини.
- Сама консистенція крему в міру густа , глянцева, дуже швидко розподіляється по шкірі.
- Аромат це окремий пунктик, тому що я не дуже прям люблю дуже насичені аромати засобів для тіла , особливо а-ля ваніль чи кокос , бо мені з ними спати 😁 але тут аромат яскравий і легкий одночасно , пахне вершками чи не дуже солодким пломбіром 🍦
- Аромат лишається на тілі , але зовсім не набридає та навіть не перебиває парфум .
- якщо користуватись ввечері , на ранок шкіра досить зволожена 💦
Можу рекомендувати спробувати цей крем , особливо на акціях або по знижкам , бо від користування тільки приємні емоції 💕
Коментарі (0)