Христина 🌺

Шампунь Comex…

Шампунь Comex…

В мене волосся жирне при коренях, сухе і ламке на кінчиках. До того ж воно дуже вибагливе, не всякий шампунь мені підходить.

Я стараюся користуватися переважно безсульфатними, натуральними шампунями, але і тут не всякий підходить.

Читала про Comex багато гарних відгуків, але все- таки вирішила взяти міні формат. Ідеальна travel версія.

В нього соричневий колір, нагадує рідкий мед. Запах особисто мені сподобався дуже: натуральний, ніби якийсь квітково-травʼяний...так пахне медовий чай.

Зі складом все чудово: тут багато індійських рослин, назви яких я навіть не старалася запамʼятати 🫣, нім, екстракт кокоса, хна...і багато інших корисних речовин.

В ідеалі вони мають боротися з випадінням волосся і зміцнювати його.

Щодо випадіння: нічого сказати не можу, зараз осінь і волосся в мене випадає значно більше, ніж зазвичай. Щодо зміцнення...так, тут я побачила результат. Коли вкладаю волосся фен- щіткою, то потім вся щітка і підлога в волоссі. Тепер, при укладці, волосся тільки на щітці...на підлозі вже немає. Я аж сама здивувалася😅.

Гампунь гарно піниться, легко змивається і чудово промиває волосся. Щодо жирності: волосся жирніє так само, як з іншими шампунями.

Ціна дуже приємна, 100% буду купувати більший формат.

До речі, зараз на Comex акція 1+1=3...тож, хто вагається або не знайомий з цим брендом, якраз гарна нагода щось придбати👌

Шампунь Comex…