OKazkova

Епік фейл і порятунок зневодненої шкіри

Моє знайомство з нею почалося з epic fail 😄

У червні я шукала дієвий відновлювальний засіб, доступний за ціною та гарний за складом. І знайшла цю Regenerative Serum. Мені сподобались відгуки, склад і вартість сироватки, тому замовила її без вагань.

Приїхала така бажана: яскрава коробочка, скляна пляшечка з лаконічним дизайном, дуже елегантний вигляд. Очікування були грандіозними. І ось, коли я вперше набрала цю сироватку в піпетку та приготувалась відчути на собі цей диво-еліксир молодості й відновлення.... плашечка впала з полички на раковину і розбилась. Залишилась тільки піпеточка з щойно набраною сироваткою.

Тож я нанесла врятовані піпеткою залишки, прибрала скло і лягла спати. А на ранок прокинулась із м'якенькою зволоженою шкірою. Нічого надприродного, але ж гарно. Мені сподобався ефект, тому я вирішила не здаватись та замовити сироватку знову.

Другу пляшечку вирішила не ставити на ту поличку над раковиною й одразу після використання взагалі прибирати в холодильник. Так-так, деякі косметичні засоби я зберігаю в холодильнику. Спойлер: друга пляшечка все ще ціла 😄

Щодо властивостей сироватки:

• видобувається легко, завдяки зручному дозатору і гарній рідкій консистенції

• має приємний аромат

• легко розподіляється по шкірі

• залишає після себе трошки липкості, яка, втім, зовсім не заважає

• одразу після нанесення по ній зручно робити масажик руками або масажним роликом

• на обличчя і шию йде менше однієї піпеточки

• не потребує нанесення крему зверху.

Перший тиждень я використовувала сироватку щоночі. Потім протягом двох місяців наносила її 2-3 рази на тиждень, чергуючи з нічним кремом із серії Synbiotic Home Care від бренду «APIS Professional». Вранці наносила сироватку "Алое та авокадо" від бренду «Fluff». Не те, щоб я дуже розбиралась у схемах догляду за шкірою... але вважала, що для зневодненої, стомленої шкіри це саме те, що треба. І результатом задоволена.

Хоч на Відновлювальній сироватці й вказано, що вона для віку 40+, але вже існуючі зморшки вона не розгладила. Напевно, так і не буває. Все ж вони не за пару місяців сформувались, то вже й не зникнуть так легко. Але в поєднанні з вищезазначеними засобами сироватка наповнила шкіру вологою, покращила її колір, текстуру і загальний вигляд. Впевнена, що без неї догляд був би неповноцінним.

І при цьому вона має абсолютно натуральний та безпечний склад, що підтверджено знаком BDIH.

Зараз, коли знов доводиться вмикати на роботі обігрівач, я повернулась до цієї сироватки. Як і раніше, використовую її 2-3 рази на тиждень, чергучи з кремом із серії Synbiotic Home Care. Зверніть увагу: Відновлювальну сироватку радять використовувати курсами щодня від 15 до 30 днів, повний курс - не більше 30 днів, і не більше 4 таких курсів протягом року. Про це вказано в описі на сторінці продукту.

Отже, мені дуже сподобалася Regenerative Serum від бренду «Nonicare». Вона варта того, щоб замовити її знову. Але краще бережіть ту скляну пляшечку 😉

Впевнено рекомендую!

Відгуки про інші продукти, що допомогли відновити шкіру:

Серія Synbiotic Home Care від бренду «APIS Professional» https://club.makeup.com.ua/post/17104/

Сироватка "Алое та авокадо" від бренду «Fluff» https://club.makeup.com.ua/post/18123/