Катя Джей

Pupa True lips у двох базових відтінках

Pupa True lips у двох базових відтінках
Pupa True lips у двох базових відтінках

Я люблю олівці більше, ніж помади, оскільки ними простіше фарбувати губи, вони більш стійкі в носінні, та й можна легко коригувати відтінок, якщо додати поверх інший олівець.

Для мене Pupa True lips – це одні з найзручніших та найякісніших олівців для губ. Я використовую їх у макіяжі майже щодня.

Раніше в моїй косметичці було більше відтінків цього чудового олівця, проте зрештою я зупинилася на двох: відтінку 2 (Юна троянда) та 5 (Сієна).

Відтінок 002 – це нейтральний рожевий колір, досить світлий, але водночас дуже ніжний.

Він здається такою собі трохи припиленою трояндою, яка чудово підійде тим, хто шукає рожевий нюд.

Зазвичай я використовую його як базовий тон, поверх якого потім нашаровую трохи коричневого відтінку.

Олівець має м'який стрижень з густою кремовою текстурою, яким зручно користуватися

Тон 005 - це базовий коричневий колір. Не надто світлий, не надто темний. Він не йде на вустах ні в теплий, ні в холодний, тому я б назвала його нейтральним.

Я використовую цей олівець для губ набагато частіше за інші, так що він, відповідно, витрачається найбільше і закінчується швидше. Все тому, що це чудовий універсальний тон на цілий рік.

Олівці легко можна заточити будь-якою косметичною точилкою

Олівці Pupa True lips дуже стійкі - вони довго тримаються і залишаються на губах навіть після чашки кави.

Вчора я відвідувала стоматолога і після того, як вийшла з кабінету, олівець залишився на губах. Довелося підправити тільки лінію біля слизової оболонки, де він трохи стерся.

Але є один важливий аспект: ці олівці тримаються як прибиті тільки в тому випадку, якщо ви нанесете їх на голі губи. Якщо ж перед нанесенням використовувати зволожуючу основу, він може швидко зникнути і розмазуватися в процесі носіння. Візьміть це до уваги, якщо ви хочете проходити з олівцем на губах весь день.

З Pupa True lips можна не лише окреслити контур, але й розтушувати на всі губи, щоб надати їм стійкого матового тону. Тож це чудовий варіант для тих, хто не дуже любить помади та блиски для губ.

Я ношу ці матові олівці з великим задоволенням і рекомендую їх іншим. Це найкращий вибір за свою вартість: відмінна стійкість та шикарні відтінки, що дають щільне велюрове покриття.

Одним словом, у цьому продукті є все, що має бути в гарному олівці для губ.