Чистикова Дар'я

Кавовий скраб для тіла від UTerra Native

Кавовий скраб для тіла від UTerra Native
Кавовий скраб для тіла від UTerra Native
Кавовий скраб для тіла від UTerra Native

Кавові скраби дуже люблю за їх чарівний аромат. Наразі обмежила споживання кави до однієї чашки на день, але так хочеться чергової "дози" (кавомани мене зрозуміють ☕) хоча б у вигляді скрабу, тому постійно знаходжуся в пошуку нових раніше не випробуваних. Вибір пав на UTerra Native. Маю гарну кокосову олійку цього бренду.

Перейдемо до суті, кавовий скраб з оліями макадамії та авокадо, які сприяють пружності та відновленню шкіри. Скраб представений у пластиковому пакеті, розкривається він легким рухом руки. Особисто мені подобається такий формат, дуже зручно користуватися, є зіп-лок, щільно закривається і ніяка волога не потрапляє всередину. Об'єм 200 грамів.

Склад наступний: цукор, сіль, зерна кави, олія соняшнику, олія кокосу  олія авокадо, олія макадамії, віддушка, бутилгідрокситолуол.

Чудове комбо скрабуючих частинок та олійок. Від жодного скрабу я не вимагаю антицелюлітного ефекту, бо досягти видимих ​​результатів без комплексних процедур неможливо.

Скраб має дуже розсипчату структуру, аромат відповідно кавовой, добре відчується кокос та косметична віддушка.

Використання. Перед скрабуванням попередньо добре розпарюю та очищюю тіло, щоб скраб давав відлущуючий ефект, а не дряпав шкіру. Розподіляється легко,  скраб зовсім не жирний не дивлячись на те, що у складі є олії, після змивки не залишає неприємної плівки чи липкості на тілі. Змивається без проблем, на тілі чи ванній крихти кави не затримуються. Шкіра стає оксамитовою на дотик, м'якою та гладкою, додаткового зволоження після використання не потрібно. Скраби я не економлю, наношу щедро, тому розхід в мене багатенький, зазвичай подібної пачки вистачає на 5-6 разів. Відсутністнє також подразнення, алергічна реакція чи свербіння після👌

Вважаю дуже класний та недорогий (близько 85-90 грн) кавовий скраб, я залишилася в захваті від ефекту, якості скрабування та результату на шкірі.

Дякую за увагу 🥰