Anna_feerie

Кокосовий десерт для шкіри від Eveline

Кокосовий десерт для шкіри від Eveline

Оскільки в мене закінчилось молочко для тіла, то я вирішила спробувати щось більш поживне (якщо чесно, то думка про кокосовий батер не лишала мене весь час після прочтіння відгуку @Demchenko Alina на засіб від Liora 🙃). Тож, натрапивши на баночку від Eveline з максимально натуральним складом, я не змогла встояти)).

Кокосовий десерт для шкіри від Eveline
Кокосовий десерт для шкіри від Eveline

Та я все ж бачу його саме як догляд за тілом, бо за консистенцією та складом він точно буде заважкий мені для обличчя. В складі цілий комплекс олій (кокосова, ши, соняшникова та інші), тому текстура доволі щільна та поживна. Але! При цьому дуже приємно наноситься, навіть якщо взяти велику кількість крему та розтерти по шкірі, він спочатку лягає білим шаром, але буквально за лічені секунди вбирається і не лишає ані масного блиску, ані неприємної липкості, через яку доводиться чекати по півгодини, перш ніж одягнутися).

Тут все ідеально: шкіра після цього крему зволожена, але не перевантажена. Саме те, що потрібно в холодну пору року🤗🤗🤗.

Окремо треба зупинитися на ароматі: це справжній кокосовий десерт, солодкий, тягучий та приємний. На тілі залишається ще деякий час і викликає в оточуючих бажання вас з'їсти😆.