ПОДАРУНОК ВІД 🇺🇦MERMADE
Як український бренд підтримав українку подарунком сам того не знаючи🥹
Вчора отримала повідомлення і на моєму обличчі засяяла посмішка,бо це так приємно🥹 Я вперше знайомлюсь з брендом Mermade,але знаю про нього вже давно
Вчора були 18 роковини за татом,що не супроводжується посмішкою. А також зараз ми в розлуці з чоловіком,тож гарному настрою ніде взятись
Але сьогодні я маю ліпший настрій адже забрала свій подарунок,попри дощ і холод,цей день став світлішим
Тому дуже дякую Mermade,це цінно для мене
ПОДИВИМОСЬ,ЩО ПРИЙШЛО МЕНІ?)
Дівчата,а прийшло те,що я хотіла🥹
Якось я написала коментар під дописом про балансуючий гель,що хотіла б спробувати. І ось він у мене🥰
Я люблю тестувати догляд за обличчям,бо насправді в цій темі я абсолютно не розбираюсь,а гарне личко мати хочеться
Також я отримала ензимну маску,так-так ту саму,з крайнього допису Mermade 😍
А ще, а ще зволожуючий крем,який мені дуже потрібен в холодну пору року
Але це ще не все🤭
Також мені пощастило стати власницею пінки для душу з bubble gum ароматом. Я вперше взагалі спробую щось подібне.
І волосся теж не залишається без догляду) Спрей кондиціонер, те, що я так дуже люблю використовувати для волосся
Такі потрібні,гарні і з чудовим ароматом продукти😍
Тому вже біжу використовувати і підіймати собі настрій,бо що роблять дівчата,коли на душі pain? Правильно,наносять 10000 засобів і приймають ванну,так стає легше🥹
P.S. Мелек в захваті від коробочки і дуже сподобалось жувати гарний бірюзовий папір😂
Величезне дякую Mermade💕
А вам дякую,що дочитали і зустрінемось вже на детальних оглядах 🫶🏼
Коментарі (0)