Катя Джей

Чи може бути гарною дешева туш?

Чи може бути гарною дешева туш?
Чи може бути гарною дешева туш?

Не секрет, що туші від Bourjois – одні з найпопулярніших. Принаймні на цьому сайті.

Для цього є як мінімум три об'єктивні причини: доступна ціна, знаменитий бренд та придатна якість товару.

Начитавшись позитивних відгуків, я вирішила ризикнути та придбати туш Volume Glamour, якою, до речі, я вже користувалася колись дуже давно.

Мені стало цікаво - чи справді туш для вій за 200 гривень може бути гарною? Саме про це ми й поміркуємо нижче.

Щіточка туші зовсім не така зручна, як заявляє виробник

Але спочатку коротко пройдемося пунктами, які обіцяє нам виробник туші, щоб нам було з чим порівнювати. Так би мовити, казкове очікування та сувору реальність. Отже, судячи з опису, ми можемо розраховувати на:

  • Акуратне розділення та подовження вій
  • Неймовірний обсяг без обтяження
  • Стійкість туші - вона заявлена саме як така
  • Зручна щіточка та легкість у нанесенні

Також виробник пообіцяв, що туш Volume Glamour не викликає подразнень навіть у власниць надчутливих очей і при її використанні не повинно виникнути жодних неприємних відчуттів.

Туш помітно подовжує вії і дарує їм гарний та значний об'єм

..Але що насправді?

Туш від Bourjois дуже добре подовжує вії і надає їм обсягу. Якщо наносити акуратно, можна легко уникнути склеювання вій. Але, на відміну від дорогих продуктів, добитися гарних і пухнастих вій з першого разу буде складно - тому мені довелося нашарувати туш і фарбувати вії двічі. З люксової тушшю таких хитрощів робити мені не доводилося.

На етапі фарбування вій я відчула першу вагому відмінність дешевої туші від дорогої - щіточка зі щетинками замість зручної силіконової, що має ергономічну форму. У туші Volume Glamour аплікатор зовсім не продуманий, він дубовий, не гнучкий та не повторює контури ока.

Особисто мені було незручно фарбувати їм вії.

Наступний пункт: заявлений комфорт та відсутність печіння в очах при використанні даного косметичного продукту.

Тут справи йшли досить непогано, хоча під кінець дня у мене з'явилася сухість слизової оболонки і деяке легке печіння, чого не було помічено при використанні моєї звичайної туші.

Туш віддрукувалася на повіках, зіпсувавши весь макіяж очей і розмазавши навіть стрілку

Найнеприємнішим виявився момент із заявленою стійкістю. Це виявилося неправдою. Через короткий час туш Volume Glamour почала мазатись і віддруковуватись на повіках.

Для мене це один із найважливіших і вирішальних пунктів, оскільки я завжди підбираю стійку туш – таку, яка гарантовано не потече у вологу погоду та не почне осипатися під очі під час прогулянки.

З тушшю від Bourjois такої впевненості не може бути. Цей продукт із розряду тих, які постійно потрібно поправляти і перевіряти, нескінченно заглядаючи в кишенькове дзеркальце.

Загалом, цей бюджетний продукт справляється з більшістю своїх обіцянок, крім стійкості. І якщо ви шукаєте просто звичайну туш, яка зробить вії більш об'ємними та подовжить їх – це непоганий варіант за невеликі гроші.

Мої ж очікування цей продукт не виправдав, оскільки не впорався із основним із своїх заявлених пунктів. Тому повторно туш Volume Glamour я не куплю. І радити її до покупки теж не стану.

На даний момент моїм фаворитом серед усіх існуючих засобів для вій залишається Idole від Lancome, на яку я залишала докладний відгук раніше.

Дякую за перегляд і бажаю вам рідше розчаровуватися в покупках!