wowmom

Незмиваємий догляд, який працює на пошкошкодженому волоссі

Незмиваємий догляд, який працює на пошкошкодженому волоссі

Привіт, красуні!

Свій догляд за волоссям, я просто не уявляю без незмиваємих спреїв, бо окрім хорошого шампуню та маски, мені потрібні засоби, які будуть візуально робити волосся більш блискучим, та прибирати пухнастість.

В мене освітлене волосся, пошкоджене, і якщо за ним, як слід не доглядати, воно буде стирчати в різні сторони. Я дійсно зраділа, коли отримала мініатюру спрею Matrix Miracle Creator, бо давно вже задивлялась на нього, плюс продукцію Matrix я дуже люблю.

Незмиваємий догляд, який працює на пошкошкодженому волоссі

Виробник обіцяє, що спрей може виконати цілих 20 опцій: і зволоження, і живлення, і так далі, та мені найголовніше, щоб він виконував функцію термозахисту, робив волосся більш гладеньким та блискучим, та полегшував розчісування.

З цими задачами Matrix Miracle Creator справляється, як не можна краще. Я одразу відчую різницю, зі спреєм я сушу волосся чи без.

Треба зазначити, що я його використовую лише на вологе волосся, перед укладкою, бо в іншому випадку, ефект мінімальний.

Він дуже класно прибирає пушок, та розгладжує волосся. Не жирнить, і навпаки - не сушить, і без того мій вимучений блонд.

До речі, спрей має класний аромат, який ще деякий час залишається зі мною. Мені подобається.

Тож, красуні, мені абсолютно немає до чого придиратися, бо від використання Matrix Miracle Creator я отримала задоволення.

Спрей робить все те, що я чекаю від незмаваємого догляду, і з ним волосся дійсно виглядає краще. Обов'язково найближчим часом придбаю повнорозмірну версію.

Дякую за увагу 😘