M O N D ✨️

Скільки всього у цій англійській класиці

Скільки всього у цій англійській класиці

Вибираючи парфум чоловікові, все не могли зупинитися на чомусь одному. І ось якось він видає фразу: "Круто було б знайти парфуми як мій спрей". До цього я особливо не звертала уваги на цей спрей: мас-маркет, пахне непогано, чоловік купує його вже не вперше.

За досвідом знаю, що такі засоби часто випускаються лінійками. Отже, почала шукати парфуми Bespoke London Fresh Citrus & Vetiver.

Знайти можна на різних торгових майданчиках, зокрема Amazon. Аромат популярний, тож вартість не бюджетна.

Випускається у Великій Британії. Упаковка проста та стильна, так і передає англійську стриманість. Баночка в 100мл важка, виконана з матового сіро-прозорого скла. Батч код та опис вказані на дні. Дозатор зручний, при одному натисканні виприскує достатньо парфумів для створення ароматної атмосфери.

Аромат у однойменного спрею 1в1 як у парюмерної води. Відмінність тільки в упаковці, розпиленні та стійкості.

Скільки всього у цій англійській класиці
Скільки всього у цій англійській класиці

Ароматні ноти свіжого імбиру та мандарину задають тон парфумерної води. Містить класичні ноти ветивера, амбри, мускусу та пачулі, які надають воді освіжаючий та бадьорий характер.

Композиція:

  • На старті: Імбир, Яблуко, Мандарин та Перець чорний
  • У серці: Лаванда, Мускатна шавлія та Ветивер;
  • Базові ноти: Янтар, Мох, Мускус, Пачулі та Суха деревина.

Такий сміливий, насичений і сексуальний; з поверхневими брутальними акордами, але не грубий; огортає теплом і крихітною солодкою ніжністю.

Парфум енергійний, привабливий. Якщо пропустити початкові різкі ноти, цілком може бути унісекс варіантом.

Весь час звучання виразно вимальовується картина зрілих солодких цитрусових плодів із пряним обрисом. Не відразу відкривається деревина: кора вкрита ладаном і мохом. Входить ветивер та додає складності. Десь глибоко заховані ноти інших рослин, вони сплелися так сильно, що не розібрати де лаванда, а де шавлія.

Стійкість хороша. На волоссі та одязі аромат може триматися добу і більше. Шлейф тримається десь годину, а потім спадає.

Гарний аромат. Універсальність підходить на кожен день. Спрей повністю повторює композицію, так що для знайомства можна почати з нього.

______

Парфумерна вода Bespoke London Fresh Citrus & Vetiver

Спрей Bespoke London Fresh Citrus & Vetiver