Demchenko Alina

Східна казка для твого тіла: Seventeen Ultra Cream "Noir Floral"

Східна казка для твого тіла: Seventeen Ultra Cream "Noir Floral"
Східна казка для твого тіла: Seventeen Ultra Cream "Noir Floral"

Осінь . Отже час змінити не тільки аромати парфумів, закривши у шафі свіжі, літні аромати, але і час заховати цитрусові та фруктові аромати засобів для тіла і додати трішки пряності і тепла у свій догляд.

Таким засобом є "Noir Floral". Почнемо ми розбір цього крему з аромату, бо саме цим він закохав мене в себе. Ще повністю не відкривши банку, я відчуваю мигдально ірисову композицію. Терпкий та солодкий горіх домінує першу секунду, а вже потім я відчуваю такий знайомий ірис, який траплявся мені в Mon Guerlain. Повністю відкривши упаковку , на волю виривається духмяна та трошки димчаста квітка. Вона солодка, наповненна теплом і тягучістю. Це може бути Жасмін Самбак, тубероза або неролі - явно якийсь солодкий білоквіт. Дессь позаду пробивається кислинка, яка переновсить нас на батьківщіну бренду - таємничу і прекрасну Грецію. Хоча аромат має всі натяки на типовий східний аромат, але якась цитрусова підложка видає його походження.

На шкірі аромат розкривається трошки інакше. Старт : це сто відсотків солодкий мандарин і білоквіти. Аромат перші декілька секунд здається свіжим, в духі Moschino, але потім мигдаль і спеції беруть композицію під свої ноти. Здається, що аромат наче розігрівається, оговтує теплом і дерев'яно пряними нотами. Аромат заспокоює мене, значить там 100% є сандал. Чим більше аромат на тілі, тим більше я відчуваю ваніль, якісь дуже тягучі ноти і маленьку гостринку. Можливо це перець чи кардамон. База 100% ваніль та сандал. Отдже подивимось що ж з нашими нотами насправді:

  • Старт: Мандарин та Імбир (хммм, так це імбир так грає ? не очікувала. А ось мандарин цілком легко відрізнити. Я думала на старті будуть квіти. Ті ж квіти апельсину чи мандарину)
  • Ноти серця : Тубероза, Апельсинові квіти, Ірис (тут все очевидно, хоча ці аромати вилазять не так як хоче бренд. Ірис поліз в базу, а тубероза в старт)
  • База: Мед, темний шоколад, боби тонка, сандал та білий мускус.( мед - так, він посилює солодкість; темний шоколад - ні, не чую взагалі; боби тонка - скоріш за все це дає мені відчуття ванілі; сандал - так, це та тепла і солодка деревина що мене заспокоює ; мускус - як добре що ні, не відчуваю)

Я здивована відсутністю ванілі і мигдаля, бо якусь солодку горіховість я все ж таки дуже чітко відчуваю. Аромат - щось нагадує , але не можу зрозуміти на який парфум. Мені здається що у схожого аромату нема ірису, а грає більше білоквіти.

Отдже думка що до аромату : ВІН ІДЕАЛЬНИЙ.

Східна казка для твого тіла: Seventeen Ultra Cream "Noir Floral"

Текстура щільна, це зовсім не крем Це прям типовий, твердий батер, який тане при контакті з теплою шкірою. Розходується засіб мінімально при тому гарно зволожує шкіру, окутуючи в солодкий шлейф. Поглинається трошки повільно, але це скоріш за все пов'язано з тим що зараз я по температурі як айсберг)

Засіб не залишає слідів, не залишає жирної плівки. Відчуття стягнутості - нема. Відчуття того що шкіра не дихає - нема. Відчуття наче це олія - нема.

Шкіра після данного засобу неймовірно м'яка, ніжна і навіть зовнішньо виглядає красивішою, не знаю як це взагалі можливо.

Є відчуття, що це дуже економічний засіб, бо вистачає не великою кількості. Чесно кажучи, я наношу його що б відчути цей неймовірно шикарний аромат. Тому саме ним зволожую декольте, живіт, шию. На ниєню частину тіла можна щось і "попроще" 😂

Свою ціну - засіб виправдовує. У нього всі шанси заманити мене в свою "секту" )))