Анастасія

Beliflower SPF50

Beliflower SPF50

Слава Україні!

Товариство, хочу поділитись з вами СПФ 50 кремом який точно вартий вашої уваги. Сонцезахисний крем на хімічних фільтрах нового покоління (типу його не треба поновлювати протягом дня) , містить екстракт плодів авокадо та екстракт центелли азіатської (так нам каже виробник), а також містить ніацинамід та аденозин. Добрий для всіх типів шкіри, досить легкий і після нього нема липкості, проте є злегка вологий фініш, який мені подобається.

В мене є певна особливість шкіри - мене може обсипати великими і болючими прищами від СПФ крему, і я не знаю чому. До того пробувала інші СПФи (не дешеві), і мала страх наносити подібні продукти на лице бо шкіра просто плакала. На щастя, я натрапила на цей, який не викликає в мене негативних реакцій.

Змиваю його, як і будь-який макіяж, наступним чином: спершу гідрофільною олійкою, потім змиваю гелем, потім міцелярка з маслами, яку я також змиваю невеликою кількістю гелю. Раніше міцелярка та друге вмивання гелем не були частинкою моєї рутини вмивання, але з ними я помітила, що шкіра краще очищується. Скільки би я не масувала лице гідрофільною олією, я завжди бачу якісь залишки на ватному диску з міцеляркою, тому цей крок став для мене невід'ємним. Ну а оскільки міцелярку не можна залишати на обличчі, крапелька гелю для вмивання допомагає вирішити це питання.

Хочу звернути вашу увагу на те, що при використанні будь-якого СПФ мати гідрофільну олійку - обов'язково, бо ви СПФ більше нічим не вимиєте і будуть проблеми зі шкірою.

Я не буду зараз розписувати чому СПФ - це добре, я впевнена що багато людей знають для чого їм цей продукт в косметичці, а хто ні - гайда гуглити)

Beliflower SPF50