olena_glossy

Хто ти, маленький марселець?

Хто ти, маленький марселець?

В процесі релаксації у ванні, у мене часто з'являються цікаві думки та запитання.

Черговий раз, тримаючи в руках баночку запашного гелю для душу Le Petit Marseillais промайнуло запитання: «Хто цей таємничий хлопчик на логотипі?»

Історія бренду розпочалася в самому серці Марселя - прекрасному місті на півдні Франції. Журналіст Бернар Ланжеле, гуляючи місцевим ринком, зупиняється перед запашним прилавком з марсельським милом. У нього виникає ідея подарувати частинку Провансу іншим та показати, що догляд за тілом може бути справжньою насолодою. Він розробляє мило з оливковою олією та морською сіллю, що так яскраво і гармонійно відтворює аромат і характер регіону.

Брусочки підписує Le Petit Marseillais, що підкреслюють не лише любов до Провансу, але й повагу до марсельських майстрів миловаріння. В якості логотипа був обраний маленький морячок, який вдивляється у горизонт. Він символізує дитячу безпосередність, відкритість та здатність насолоджуватися кожним моментом. Саме ці почуття бренд намагається передати своїми продуктами.

Я із задоволенням користуюсь ароматними гелями для душу Le Petit Marseillais. Вони добре піняться, не надто рідкі, а серед асортименту ароматів кожен точно знайде те, що йому сподобається. Для експериментаторів також є, де розгулятись, адже весь час з’являються лімітовані лінійки.

Додаю декілька своїх фаворитів (не лише жіночі, адже "чоловічими" я теж не гребую 😂).