Anna_feerie

Мої трендові червоні помади осені 2023

Мої трендові червоні помади осені 2023
Мої трендові червоні помади осені 2023

Оскільки стилісти-візажисти пропонують нам зустрічати осінь яскраво, я вирішила поділитися з вами своїми улюбленими продуктами для губ в червоних відтінках. Вони доволі різні, не зовсім класичні, тож сподіваюсь, що хтось знайде саме той відтінок, який припаде до душі).

Почнемо з матової класики: стійка рідка помада Aden Liquid Lipstick у відтінку 01.

Це мій «залізобетонний» варіант, який тримається на губах весь день, при цьому не сушить їх. Доволі м’яка текстура та приємний аромат додають балів). А яскравий помаранчево-червоний відтінок чудово освіжає зовнішність та підіймає настрій в похмуру погоду.

Мої трендові червоні помади осені 2023

Так-так, це варіація червоного (я б сказала, дуже темне вино), хоч по свотчах на сайті та по кольору стрижня олівчика я була впевнена, що це темно коричневий. Але такий варіант мені теж сподобався)). Олівець дуже легко та м’яко наноситься (через це доволі великий розхід і треба часто підточувати). Також не варто очікувати від нього стійкості, бо текстура не гелева, та й темний відтінок потребує періодичного погляду в дзеркало та поправляння макіяжу навіть після чашки кави. Мені ж головне, що губам комфортно, а відтінок просто шикарний.

Це стійка глянцева помада (хоч щодо стійкості я б посперечалася, звісно)). Але в неї багато інших переваг:

❤️ по-перше, вона багатофункціональна і в залежності від щільності нанесення може працювати як легкий тінт (https://club.makeup.com.ua/post/13858/), блиск або ж насичена лакова помада (https://club.makeup.com.ua/post/16485/);

❤️ по-друге, вона доволі приємна на губах і не подразнює їх, як іноді буває зі стійкими продуктами;

❤️ по-третє, це не просто блискуча текстура, в середині містяться маленькі блискітки (до речі, я їх побачила лише під час зняття макіяжу міцелярною водою), вони дуже делікатні та при цьому додають сяяння та розкоші.

Ще одна особливість – аромат. Віддушка доволі сильна і трохи ніби спиртова, та я звикла і мені навіть подобається.

Це не зовсім червоний, але ну дуже осінній колір! Його також можна нанести легенько, розтушувати пальчиками або пензлем і отримати дуже ніжний відтінок, але мені подобається саме його яскрава версія. Для мене це такий соковитий виноград, завдяки натуральному складу помада приємна на губах, ще й з сяючим фінішем.

Ось ця помада точно отримує перше місце за комфорт, легкість при нанесенні та бездоганну поведінку)). Той випадок, коли вона сама себе намалює 😆. Відтінок не самий простий, адже це більш теплий червоний, до якого ще треба пристосуватися (бо може робити зуби на вигляд більш жовтими, ніж вони є)). Та він точно заслуговує на вашу увагу, якщо ви маєте більше теплого підтону у зовнішності, ніж я).

Така вийшла в мене підбірка, цікаво, яка з моїх варіацій червоного вам сподобалась більше? А ще підніміть руку ті, хто став більше та яскравіше фарбуватись завдяки Makeup Club?)))