Тетяна Супронюк

#notscarywithmakeupclub

#notscarywithmakeupclub
#notscarywithmakeupclub
#notscarywithmakeupclub

Корейська косметика з дієвими компонентами у складі - невід"ємна частина догляду за моїм обличчям. Ці компоненти допомагають боротися з проблемами та недоліками шкіри мого обличчя. Про мою доглядову рутину можна почитати тут https://club.makeup.com.ua/post/21084/

Долучаюсь до челенджу та розкажу про страшно-цікаві інгредієнти, які є в складі моїх засобів.

Пептиди дууже налякають ваші зморшки, та погонять їх поганою мітлою з лиця, а особливо зі шкіри навколо очей. Допоможе в цьому Омолоджувальний крем для повік з пептидами Medi Peel Peptide 9 Hyaluronic Volumy Eye Cream.

Детальніше про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/12717/

В складі крему 9 пептидів, які стимулюють вироблення колагену і еластину, гіалуронова кислота зволожує шкіру, насичує її корисними речовинами.

Це чудовий крем, який якісно доглядає за зоною навколо очей.

Головний компонент сироватки - азелаїнова кислота 10% - фармацевтичний інгредієнт, який застосовується для лікування акне.

Цей актив чудово відлякує прищі, чистить пори та запобігає появі закритих комедонів.

Це краще, що було з моєю шкірою.

Про цей секретний інгредієнт мало кому відомо. А багато хто знає цей крем від Atopalm.

В основі складу – мультиламелярна емульсія – повторює будову епідермісу, тому її ще називають «друга шкіра». Вона чудово працює на відбудову захисного бар"єру шкіри.

Цей крем - просто знахідка для сухої, чутливої шкіри, або шкіри з порушеним захисним бар"єром. Крем став справжнім відкриттям для мене. Коли мій ніс був натертий під час застуди серветками, крем допоміг заспокоїти чутливу шкіру та позбавив сухості і шелушіння.