Strange Love

Аналог Baccarat Rouge 540: Ana Abiyedh Rouge від Lattafa Perfumes

Аналог Baccarat Rouge 540: Ana Abiyedh Rouge від Lattafa Perfumes

Нещодавно я ознайомилася з арабським ароматом Ana Abiyedh Rouge від Lattafa Perfumes. Це аналог знаменитого Baccarat Rouge 540. Ana Abiyedh Rouge і Baccarat Rouge 540 мають багато спільного. Обидва аромати є фужерними, з нотами амбри. Їх об'єднує неймовірний аромат цукрової вати, паленого цукру, саме це звучання таке впізнаване у випадку з Baccarat Rouge.


Однак є і деякі відмінності. Ana Abiyedh Rouge більш солодкий і легкий, ніж Baccarat Rouge 540. У ньому також відчувається більш яскрава нота мускусу на 4-5 годині нОски. Зате Baccarat Rouge іноді може фонити бинтами, тому не завжди і не всім подобається. Проте overall аромати на 95% збігаються.


Ana Abiyedh Rouge і Baccarat Rouge 540 мають схожий шлейф перші години нанесення. Обидва аромати залишаються на шкірі протягом декількох годин, залишаючи після себе приємний і затишний аромат. Ana Abiyedh Rouge менш стійкий, очевидно.


Я дуже сподобався Ana Abiyedh Rouge. Це чудовий аромат, який підходить для холодних затишних вечорів. Не на літо, не в транспорт, не на офісну роботу в великому колективі. Для поїздки в гори, затишної вечері в ресторані - так.


Я вважаю, що Ana Abiyedh Rouge - це чудовий варіант для тих, хто хоче спробувати аромат Baccarat Rouge 540, але не хоче витрачати великі гроші.


Я б поставила Ana Abiyedh Rouge оцінку 9/10. Це чудовий аромат. Якщо ви шукаєте якісний клон Baccarat Rouge, який буде залишатися на шкірі протягом декількох годин, то Ana Abiyedh Rouge - це відмінний варіант. Вдячна Mariya Trofimova за відливант! Baccarat Rouge, до слова, я також брала колись у вигляді відливанту, проте любові (ще й за такі гроші) не сталося...